I'm not going home. Not really

Hej hej!
 
I morgon bär det av till Budapest. Kan inte fatta att denna vecka gått så fort! Men men, nu är det roliga över och jag ska tillbaks till verkligheten. Vet inte riktigt om jag ska säga "hem" när jag åker till Sverige eller till Budapest egentligen. Om man går efter var jag har lägenhet, var jag bor största delen av året och var jag har mest av mina saker, ja då är det nog Budapest som är "hem". Men men! Kände ni igen citatet från Harry Potter?
 
 
Igår var farfar och morfar här på middag. Mamma hade som vanligt gjort supergod mat - rådjur med svampsås :D 
 
Idag har jag ridit Piltis igen. Så härligt väder ute :) Sen har jag fått påskägg:
Jag hoppas att traditionen att få leta påskägg inte försvinner för att man blir äldre! Jag orkar leta många år till ;)
 
Min förkylning har gått över till en förskräcklig hosta, jag tror seriöst att jag har hostat mig till magmuskler.. 
 
Natti natti <3 vi hörs när jag är i Budapest!
 
 
 
 

Koseligt

Hejhej!
 
Just inkommen från en ridtur på Piltis, med mamma och Aqua. Det bränner på kinderna, tror jag kanske fått lite färg från solen. 
 
Detta är i sommarhagen, där hästarna ska släppas på bete om en månad. Frågan är när snön tänker smälta så gräset kan börja växa.
 
 
Igår hade jag en toppenkväll med Ellinor, Anna U och Lisa. Saknat er himla mycket! Vi lagade tacos och åt glass till efterrätt. Tog såklart inga bilder... Blev för trevligt att bara sitta och prata så jag glömde bort det helt enkelt. MEN, vi fick besök av de sötaste påskkärringar jag någonsin sett, och det tog jag kort på :D
 
 
Tog lite bilder på katt-trollungarna i stallet också:

 
Snart kommer morfar och farfar hit på middag :D 
 
Kram <3

Återblick

Hej!
 
Sitter här ensam i huset, brasan är tänd, skinande sol och en snötäckt trädgård utanför. Som gjort för att bli inspirerad att skriva på en bok, eller vad säger ni? Men jag får försöka ta tag i pluggandet istället. 
 
Har mest pluggat de senaste dagarna, men försöker varva med lite roliga saker att se fram emot. 
 
Våffeldagen var det väll ingen som missade ;). Jag gjorde farmors special våffelsmet som ger världens godaste våfflor!
 
Sen har jag klippt håret hos Agge, träffade nykommlingen i familjen, lika söt som alla sina syskon! 
 
Igår var jag på Bagarmossen för att kolla Nattis hjärta. Gjorde ett såkallat HCM-test (hypertrophic cardiomyopathy). Ett ärftligt hjärtfel främst hos långhårskatter. Kollade henne förra året men veterinären kunde inte säga att hon hade ett helt normalt hjärta. Så nu har jag gått ett år och varit orolig över detta. Men det blev ett positivt besked. Inget fel alls! Så lättad och glad! 
 
På kvällen hade jag och Kurri filmkväll. Men vi var inge vidare på att se på film, jag sov första halvan och Kurri sov andra halvan. Så tillsammans såg vi en hel film ;)
 
Idag ska jag plugga, rida och sen kommer tjejorna hit :D :D Tacos-kväll och mys! Ska bli härligt att se alla igen.
 
Kram kram

My place on earth

Hej hej!
 
Inte haft tid att skriva på bloggen de senaste dagarna, så jag får berätta nu istället.
I lördags red jag Piltis, första gången på 6 veckor. Var härligt att rida igen, och Pilta var så duktig. Därefter tog jag god tid på mig att lyssna på hästarnas hjärta med stetoskopet. Blev så glad när jag började få in känslan att hitta rätt ställe och faktiskt kunna räkna hjärtslagen.
Daniel och Sandra var på besök med lilla Theo, min yngsta skypekompis (snart 10 månader gammal). Så himla härlig unge! Tycker om barn som inte är så blyga och verkar finna sig i de flesta situationer trots "främmande" människor.
 
På kvällen var det earth hour, så jag bidrog med att släcka ner vårt hus och fyllde upp det med massa levandeljus istället :)
 
 
Igår (söndag) åkte jag och familjen upp till Romme och åkte skidor och snowboard. Bästa platsen på jorden, näst efter på hästryggen, är i fjällen. Den underbara känslan när man har en snowboard på fötterna och bara susar nerför backen i full fart. Solen i ansiktet och gnistrande snö, det kan omöjligt bli bättre än så.
 
 
Idag är det pluggning som gäller! 
 
Kram <3

På hemmaplan

Hallu!
 
Hemma på värmdö igen, känns skönt! Är dock väldigt trött. Tre timmars sömn denna natt också... Fick lite sömn på planet i alla fall då jag hade säterna bredvid mig tomma, låg där utsträckt under min jacka och snarkade (haha, hoppas inte jag gjorde det...).
 
Nattis var så duktig hela vägen. Och i Berlin (under mellanlandningen) satt hon och skrämde fåglarna som hade råkat komma in i lokalen, jamade och morrade så att noskuddarna vibbrerade - så söt!
 
Nu har jag hälsat på kattpluppisarna i stallet och gosat med hästarna. Tog med mig stetoskopet till hagen och lyssnade på hjärtat på dem. Våra clinical diagnostic lärare säger att vi ska ta alla tillfällen i akt för att lära oss hur "det ska låta". För att bygga upp en egen kunskapsbank och lära oss att känna igen vad som är normalt och inte. 
Det var ganska svårt på våra lurviga raggsockor kan jag säga!
 
 
Kattungarna:
 
Och så mitt i lunchen när pappa och jag sitter vid köksbordet traskar dessa över tomten:
 
Mer svenskt kan det väll inte bli :P 
 
Kram kram <3

International day, Equus club

Hej hopp!
 
International day igår var så himla kul! Det kändes verkligen som att alla länder hade ansträngt sig extra mycket i år för att fixa bra bord. Sveriges bord var såklart bäst ;) 
 
Lite bilder..
 
Sverige:

 
Köpte mig en skoltröja också :) älskar skolans symbol!
 
Norge:
Med våffelbak, brunost och solboller.. mums!
 
Ungern:
Grytor är deras grej..
 
Portugal:
Bjöd bland annat på sangria
 
Grekland:
Grillmästarna själva liksom!
 
Och massa bord till såklart, men sparat det bästa till sist - biomedicinarna, inte dömma nu. 
Smakade dock inte, var så mätt av alla kakor och bullar utan insekter i.
 
FSA (studentföreningen) ordnade en tävling som kallas "Bos major", varje årskurs hade en tävlande som skulle klara olika utmaningar. Tredje året vann tyvärr inte. Här är "the candidates":
 
På kvällen var det förfest hos en norsk tjej, och sen drog vi till Equus. Hade sjukt kul hela kvällen och kom hem vid klockan 3 på kvällen.
Och på tal om något helt annat kommer jag aldrig vara ute och festa till klockan tre på natten, gå och lägga mig onykter, gå upp klockan 6 och plugga för att sedan sitta på labb och ha labbprov. 
Klarade labbprovet i alla fall ;)
 
Nu ska jag ramla ihop i sängen innan jag ska ta tag i packningen. Min taxi hämtar mig 03.20 i morgon. 
 
Kram <3

Utsliten

Hej!
 
Vid det här laget har jag sååå många timmar förlorad sömn att jag inte vet var jag ska ta vägen. I morgon blir det sovmorgon och sen International day! Ska bli kul!
 
Parasitologi midtermet i måndags gick som en dans, fick mina slides och kunde snabbt identifiera dem i mikroskåpet. Fick också några bilder som jag kunde redovisa vad de visade för parasiter/sjukdomar/utvecklingsstadie. 
Idag fick jag tillbaks pharma resultatet och jag blev minst sagt chockad, fick en 5a! Jag var alltså så säker på att jag strukigt, hade på nått sätt lyckats svara rätt svar. 
Patho midtermet idag är inte en lika trevlig historia, blir en retake någon gång efter lovet. Men studiematerialet är ganska lätt att ta sig igenom, så det är inte hela världen (även om det såklart är tungt att få en retake).
 
Sen vi kom hen från skolan har Ellinor, Caroline och jag haft kanelbullebak. Vårt bidrag till det svenska bordet i morgon. 
 
 
210 kanelbullar blev det! Bra jobbat tjejer! 
Var lite kaosartat med fyra pers i rummet, två katter och en hundvalp (sjukt söt, Les (Carolines roomie) australian shepherd valp), men det gick fint det :)
 
Soooov gott!
 
 
 
 
 
 

Life cycle

Hej hej!
 
Sitter med pathologi och parasitologi upp till öronen. Trots en kopp kaffe, en energidricka och två koppar te kan jag knappt hålla ögonen öppna.
Provet i morgon börjar kl 07.00, då ska vi sätta oss framför våra mikroskåp och leta efter parasiter, jippie! 
 
Hittade en passande bild till parasit plugget:
Så då är jag i Y3 stadiet då. Koffein är helt klar nödvändigt! 
 
Till skillnad från parasitologin blir man faktiskt lite uppmuntrad av att läsa patho, ta den här bilden till exempel - man känner liksom hur den ropar "smile!" mot en. 
 
För er som vill veta är det en en mage som har blivit för utspänd så den helt enkelt har spruckigt.
Det kan ni se framför er nästa gång någon säger "jag är så mätt så jag kan spricka",
"på riktigt alltså!? Eller överdriver du bara"
 
Gick en promenad i parken med Mari och Nira också, så fint väder ute! Hoppad det håller i sig hela nästa vecka! 
 
Kram

Valptider

Hej!
 
Har pluggat en del idag, gått promenad med Ellinor och nu sitter jag och väntar på att den beställda maten ska komma. Blir sushi, som lite omväxling till wooken. 
 
Medans jag väntar sitter jag och bläddrar igenom FAPFs (hundräddningsorganisationen i Budapest) fotoalbum på facebook. Det bara vimlar av valpar nu! Våren börjar komma (med undantag för igår och idag), så massor av söta fyrbentingar föds ute utan ett hem. 
Står man vid ingången till skolan ett par minuter så kan du vara säker på att det kommer studenter med sina fosterhundbebisar. Även under lektionerna kan man höra små gnyningar från en uttråkad valp. 
 
Här är i alla fall ett par sötnosar som letar efter hem: se och njut, och fundera sen om du skulle kunna ta in någon av dessa i ditt hem..

 
Awwww, eller hur!?
 
Kram

Underbaaart!

Hahahaa! Ni måste de denna! I denna lektionssal har jag mina Surgery lektioner (hade en direkt efter detta klipp, mötte studenterna med maskerna i dörren nämligen.. blev lite förvirrad, men är för van att se konstiga saker här så jag rynkade bara på näsan och sen släppte jag det :P ).
Läraren som står där är han som jag har på stordjurs-radiography lektionerna, som jag pratade om och som ser ut som John Mayer.
 
 Gråhåriga mannen som kommer in på sparkcykel var min lärare i physiologi :P han är galen! 
 
Ha en bra dag!

Väder

God morgon!
 
För några dagar sedan var det 11-12 plus grader här, folk gick i bara tröja (några i shorts!?) och jag hade bytt till min vårjacka. Nu när jag drog bort gardinerna för fönstret möttes jag av detta:
 
Man ba "whaaat?" Vad är detta? 
 
Hela dagen igår össnöade det, mer regn än snö dock, så inget stannade kvar. Jag sprang runt i gummistövlar och paraply hela dagen, så höll mig ganska torr. Blev dock ett väldigt springade (till skolan - hem - till lägenhetsvisning med Mari - skolan - hem - till skolan - hem), så sista vändan var jag kall och irriterad och vägrade gå ut en gång till fast de andra skulle till en pub.
 
Nu blir det plugg! Det är helgdag i Budapest idag. Älskar långhelger, så mycket mer pluggtimmar!
 
Kram <3
 

Kvällsrapport

Halluu!
 
Första gången jag börjar ett blogginlägg utan att ha en aning om vad jag ska skriva om idag. Försöker febrilt tänka ut nått smart medan jag skriver.. nej jag kan inte göra två saker samtidigt, så vänta lite.
 
 
 
Nepp det står stilla, jag är officielt utan ideer och inspiration.. Haha!
 
 
Jag längtar så sjukt mycket efter påsklovet nu, ska bli så himla skönt att komma hem och vila upp mig. Efter nästa vecka lär det behövas! Parastilogi midterm måndag, pathologi midterm tisdag, muntligt förhör i pharman tisdag, international day onsdagen och clinicla diagnostic test torsdagen. 
Och så hem på fredag morgon. 6.00 går planet, blir en tidig morgon för mig och kissemissen.
 
Hahaha jag kan inte ens hitta en rolig bild för detta inlägg.
 
God natt...
 
 
 

Höjdpunkter

Hej hej!
 
Försöker få igång motivationen med läsningen på allvar nu! Känns som jag haft en liten svacka med studierna på senaste tiden, men nästa vecka är det midterms, så det är verkligen påtiden att vända detta.
Mindre dator tid, mer fokus, mer energi och små belöningar i mellanåt (så som att springa, skypa eller äta mellanmål)
 
En av höjdpunkterna på dagen är när farfar ringer på skype, det är alltid något att se fram emot!
 
Sov gott!

Event

God kväll!
 
Har en bekännelse att göra nu igen, jag är löjligt förtjust i att ordna event. Jag älskar att planera och vara den som "håller i trådarna". 
Fixade just ett event på facebook för årets "international day", och har inte kunnat läst någon pharma överhuvudtaget då jag är alldeles för inne i att planera och svara på folks kommentarer och frågor. Till och med mitt tix letar sig fram när jag har ett event pågång :P
 
 
Ska hoppa in i duschen nu och tagga ner lite så ska jag försöka sätta mig med pharman i sängen och läsa.
 
Sov sött!
 
 

Mot nya höjder

Halloj!
 
Igår uppfyllde jag en av mina önskningar, jag sprang med en hund. Alltid velat göra det, hellst med en hel flock med hundar, men man får ju börja i små steg. Fick låna Maris hund Nira och tog en runda på Margit. Nira fick bestämma tempo största delen av rundan, så vi kom in på 29 minuter. Jag ramlade ihop på närmaste bänk och fick verkligen fokusera för att inte spy. Nira satt glatt och tittade på mig som "en gång till, en gång till!". Haha! Men det var helt underbart! Det ska göras om! När jag får hund ska den med på varje springtur :D
 
Här är sötnosen!
 
Det är så kul att kunna bocka av saker från "vill göra-listan". Alla borde ha en önskelista i livet, med mål och saker man vill göra eller uppleva. Allt från små saker till stora livshändelser. Det är en sådan glädje när man får dessa saker uppfyllda. Man måste ha en balans mellan att leva i nuet och sätta upp mål för framtiden tycker jag.
 
Nattis <3
 
Mina gosisar i sängen:
 
Kram kram <3
 

Melodifestival final!

God morgon! 
 
Igår var det en toppen, toppen, toppen kväll! Vi var ett gäng svenskar hemma hos mig och Ellinor, tittade på melodifestivalen, beställde mat och hade det trevligt.
Jag hade ju varit så nördig att jag fixat bedömningslappar där alla skulle ge poäng till låtarna. Räknade sen ihop vem som blev vinnaren mellan oss ("You" med Robin Stjernberg, och tvåa YOHIO - precis som resultatet blev alltså). Och också vem som var snålast respektive givmildast i sin poängsättning. 
Kunde inte bli mer lyckat alltså! Alla var helt med i melodifestivalen samtidigt som man kunde prata och äta samtidigt. Så glaaad :)
 
 
 
 
 
Som stolt kattmamma måste jag också säga att det var jätte många som sa hur söt Nattis var vilket är så roligt att höra, men det som gjorde mig mest glad var att Nattis inte alls var speciellt rädd trots att det var så mycket folk. I början när folk minglade låg hon ute på golvet och tittade på alla, och sen låg hon en stund under tvn (där alla "tittade på henne") och sen flyttade hon bak till fönsterbrädan bakom soffan och blundade helt avslappnad. Min lilla skrutt <3
 
Ja vad ska man säga om vinnaren då, inte den jag hade röstat på i alla fall.. Hade State of Drama, Ulrik Munther och YOHIO som favoriter.
Men jag kom på att man skulle ju kunna se vinnar låten som en hyllning till alla som röstade på Sverige förra året. Det är ju faktiskt "all because of you-u-u-u-u" att vi får ha hela Eurovision song contest i Sverige i år, så på så sätt passar ju låten. 
 
 Bästa låten:
 
Nu ska jag sätta igång med pluggandet :)
Kanske blir en springtur också, jag vill, men vet inte om jag har samvete till det. 
 
Kram kram

Kvinna!

Hej hej!
 
Idag är det den internationella kvinnodagen! Jag hade inte tänkt så mycket på det om det inte vore för att vår lärare (Head of department) startade parasitologi labben med att säga: "eftersom det är den internationella kvinnodagen idag, kommer alla tjejer att slippa göra labb-provet denna vecka, och kommer automatiskt att bli tilldelade en 5a".
Haha underbart! Killarna i gruppen tittade med gapande munnar på honom och ba "whaaaat?".
Det är bra att vara kvinna nu alltså, och när vi kan lyckas få samma lön och vinna lika mycket nobelpris som männen, ja då är det väll jämställt.
 
Det är så mycket diskussioner om jämställdhet nuförtiden att det känns som vi har tappat själva anledningen till att vi vill ha det jämställt.
Att tjaffsa om att tjejer inte ska ha rosa och killar inte ska ha blått, jag menar.. kom igen nu!
När det blir uppror för att små tjejer har klänningar på sig så börjar jag seriöst fundera på vad det är med människor.
 
Vad exakt är det man protesterar mot egentligen? För att man gör tjejen "tjejig"? Om det är fel, är det inte ett annat sätt att säga "tjejer får inte se tjejiga ut, för det är dåligt", betyder det att det är dåligt att vara tjej?
Så för att tjejer ska få "högre status", så ska de se mer manliga ut (aka ha blå kläder, byxor och kort hår)? Nej det känns verkligen som dessa jämställdhets frågor har snurrat in sig i ett hörn. Sluta tjaffsa om färgen på barnens kläder eller om man ska kalla folk hon, han eller hen - det ska ju inte spela någon roll! Det är det viktiga!
 
Dagens dumma facebook kommentar är så härlig att jag måste få kopiera den:
Den som önskar mig "grattis" i dag, den biter jag! Du skulle väl inte gå runt och säga "grattis" på internationella AIDS/HIV-dagen, eller??
 
Ska vi verkligen jämföra att vara kvinna med att ha AIDS? Kan inte bli roligare än så :P
"Hej, jag har AIDS"
"Aa, men du, jag är kvinna"
 
Kram kram <3
 
 
 
 
 

Gäsp, en häst

Halloj!
 
Hemkommen från Ullö och har svept en kopp kaffe och ätit en halv ben&jerry glass. Är så trött nuförtiden. Började dagen med Surgery, mörkt rum och 50 stycken röntgenbilder att studera och prata om - fanns det någon som inte gäspade? Det är så intressant, men det är svårt att hålla sig fokuserad under så lång tid. 
 
Vi fick gå med och ta lite röntgenbilder:
 
 
Och utvärdera resultatet:
 
Caroline påpekade att vår Surgery lärare (sitter till höger i bild) är lik John Mayer. Han är faktiskt ganska lik, speciellt framifrån. 
 
Därefter var det clinical diagnostic med en inte lika trevlig lärare. Hon är inte arg eller sträng, men otroligt sarkastisk och nedvärderande, typ himlar med ögonen och skrattar elakt om någon säger fel. Ger inte så bra stämning i klassrummet. Precis som förra gången fick en och en gå ner och svara på frågor framme vid "tavlan". Denna gång slapp jag som tur var :). 
 
 
 
Lite paus i mellan lektionen och den praktiska delen i stallarna..
 
Och sen ut i stallarna och öva på kossor och hästar. 
 
Söta griskultingar hittade vi också ;)
 
Paaarasitology här kommer jag! Tror kaffet börjar "verka" nu ;).
 
Kram

Tiden som rusar iväg

Hej hej!
 
Ahh jag vill bara försöka bromsa tiden, känns som att de enda dagarna som finns i veckan är onsdagar och lördagar. För varje gång de blir onsdag tänker jag "va, hur gick detta till, det var ju just helg", och varje gång det är lördag tänker jag "var tog veckan vägen egentligen". Alla dagar där i mellan verkar bara gå upp i rök. 
Det är bra på ett sätt, då det betyder att påsklovet och därefter sommaren är på snabb ingång. Men negativt då det är många midterms som närmar sig i rasande fart. 
 
Kom just in från en springtur. Gick lite sämre idag då jag åt mat precis innan och fick lite håll. Men tog bara 4 min längre tid än sist. Påvägen hem gick jag in och köpte en bulle på bageriet... Varför var de tvungen att lägga ett bageri där? Kan-inte-stå-emot!
 
Vad mer, jo jag kan rekomendera att titta på "The dog whisperer" på youtube. Finns flera hela avsnitt att titta på där. Cesar Millan är min stora idol när det kommer till djuruppfostran. Han är så klok och förstår verkligen hur man ska vara en ledare för sin hund. Så duktig vill jag också bli när jag skaffar min första hund. Än så länge får jag öva teknikerna på min katt, men det är inte riktigt samma sak, och får oftast inte samma resultat som Cesar får. 
 
Det är så viktigt att man tänker på vad man vill ha hunden till innan man skaffar den. Många som är på "valpjakt" ser bara en söt överenergisk hund och tänker "åh den vill jag ha". Utan att tänka på sina egna förutsättningar för att faktiskt ge denna hund ett bra liv. Hundar som är väldigt hyper kan i framtiden utveckla stressymptom och aggression om den inte får utlopp för all den energin.
Ska du inte jaga med din hund så välj då inte en jakthund. Har du ingen erfarenhet av raser som kräver mycket "hjärnstimulering" så skaffa då inte en sådan hund som din första. Har du inte tid eller lust att vara mycket aktiv, skaffa inte en hund som är avlad för att orka springa några mil. Vet du med dig att du inte kommer att kunna vara en stark ledare så köp inte en vakthund med starkt psyke. Det är inte svårare än så, tänk logiskt!
En hund som är lugn och harmonisk är en lycklig hund. Inte en hund som rusar runt och jagar sin svans, skäller vilt och hoppar runt - det som vissa tror är "lycklighets tecken". 
Jag är sugen på många olika hundraser, men jag kommer utgå från hur mitt liv ser ut och vilken livsstil jag och hunden kommer ha, för att välja en som passar mig. 
 
 
Läste en så bra mening i en hundbok om att välja hundras: "hinner du bara hem en snabbis under lunchrasten för att gå ut med din hund, för att sedan kasta dig tillbaks till jobbet - då så ska du välja din absolut favoritras i gosedjursform, och äta din lunch i lugn och ro istället" 
 
En liten chihuahua bredvid en stor irländsk varghund (en av mina favvis raser). 
 
Nu ska jag sätta mig med clinicla diagnostic häftet och läsa på inför morgondagens Ullö visit.
 
Kram kram <3
 
 
 
 
 
 
 
 

Housewife-points

God morgon!
 
Ska strax springa till skolan, eller halta snarare då jag har fått en fruktansvärd träningsvärk från gårdagens springning och storhandling. 
 
Gick till affären med en lång köplista för att göra 6 olika maträtter. Sen händer det som bara händer i Ungern. Jag står i kassan och när kassörskan blippat in hälften av mina varor så stannar hon upp och frågar "är allt det här ditt, ska du ha ALLT?" Mjo precis jag hade tänkt det.. om det går bra för dig alltså?
 
Sen satte jag igång med storkok här hemma! Rusade runt i köket, hade alla stekpannor på, flera skärbrädor samtidigt, ugnen gick varm hela tiden. Ett tag var det multitasking på hög nivå när jag även skypade med mamma samtidigt. Men allt blev jättelyckat. Fast hann bara göra 4/6 måltider, så resten får jag göra idag. 
 
Kyckling och kokosmjölk gryta
 
Flygande jakob
 
Köttfärsås med morötter
 
Lasange
 
Det var det! Klockan 8 kilade jag upp till Mari för att se Dirty Dancing med tjejgänget som bor i samma byggnad. Första gången jag såg Dirty dancing.. Jag tyckte den var jätte bra :)
 
 
Nu har jag bråttom! 
 
Ha en fin dag!
Kram

Underbara sol, Margit och springning

Hej!
 
Åh, vad bra jag mår nu! Varit ute och sprungit på Margit för första gången sen innan jul. Hade en helt överlycklig bubblande känsla inom mig! Sol, värme och få springa igen... vad ska man säga, nästan lika bra som en härlig ridtur på morgonen. 
 
Det var mycket folk ute i spåret och jag tog följe med en kille som sprang i ett trevligt tempo runt. Orkade hela vägen utan att stanna, tog exakt 30 min att ta sig runt. Helt otroligt, jag förstår inte hur det där med kondition fungerar om jag kan springa på en så bra tid utan att ha rört på mig på flera månader. 
Tror killen märkte att jag följde hans tempo, så på slutet tänkte jag spurta om honom. När jag kom upp jämsides började han också öka tempot, så det blev nästan som att vi tävlade, haha! 
 
 
Nu blir det handling, sen plugga och så jentekvell hos Helle ikväll :) 
 
Ha en fin söndag <3

Hello, goodbye

God kväll!
 
Kom igen nu, håll tummarna för söta Erik Segerstedt och Tone Damli att de går vidare till melodifestivalfinalen. Nästa helg har jag och Ellinor ordnat melodifestivalfinal-kväll för alla svenskar i skolan som vill komma. Sverige är helt klart det land som tar eurovision song contest mest seriöst av alla länder som deltar. Vi har koll på låtarna, vilka länder som vinner och vi är fast beslutna att vinna varje gång, går in till 100% helt enkelt.
 
En liten kul grej som hände igår. Jag och Caroline står och pratar och det kommer fram fyra killar till oss. Caroline säger då "Hi, im Nina, and this is my friend Caroline". Min hjärna blev lite förvirrad i sådär 3 sekunder, och sen sa jag glatt "Hi, im Caroline! Nice to meet you" och tog alla i handen. Resten av kvällen presenterade jag mig som Caroline för alla som vi mötte. Det är ju ändå ingen som kommer ihåg vad man heter, det är ju mer "Hej, hejdå" och så är namnet glömt. Eller det var faktiskt en kille som kom fram ett tag senare och ba "Caroline, right?" Höhö precis det är mitt namn :P

"Don´t push your luck
And ask if you could stay
There´s nothing more I need
Just go away"

 
 
Haha jag har ätit så bra mat idag, frukost: två bullar, lunch: glass hos Mari, middag: beställde wook från netpincer. 
 
Kram <3

Charity ball

God morgon!
 
Befinner mig fortfarande i sängen, lite trött från igår. Mamma väckte mig och ville skypa nu på morgonen, så det var bara att vakna till. 
Blev en lyckad kväll igår, men inte så mycket folk. Kvällen började med att jag gick upp till Mari och beställde sushi och började locka håret. Sen kom Helle, Iselin, Caroline och Ellinor dit också. Vi gjorde oss i ordning och begav oss sedan till båten där balen hölls. Allt var väldigt fint och de hade dukat upp en stor matbuffe. Finaste utsikten upp mot slottet och kedjebron hade vi också!
 
Nu ska jag kravla mig upp ur sängen och gå och köpa onyttigheter i bageriet ;)
 
Kram kram

RSS 2.0