Slutet är nära

Hej!
 
För två veckor sedan var jag i Budapest och gjorde min sista tenta, Epidemiologi! 
Lyckan att vara klar med alla tentor kan knappt beskrivas. Mari och jag gick ut från examensrummet och började gråta och krama varandra. Det var sådan lättnad att jag inte kunde hålla tårarna tillbaks. 
 
Familjen överraskade mig på flygplatsen när jag landade i Skavsta. Jag tycker allt att jag ser lite sliten ut, hehe! Min bror är alltid ärlig när jag kommer hem och ser ut som ett vrak: "du ser helt hemsk ut", man tackar. 
 
Nu har jag en vecka kvar på hästkliniken och sedan är 14 av 18 praktikveckor klara. De resterande fyra veckorna är Food hygiene och State vet praktik. Jag har hela februari, mars och april på mig att bli klar med praktiken. Vilket gör att jag har flera veckor "över" att bland annat skriva på min thesis. 
 
Men mitt största fokus denna termin ligger på att göra saker som gör mig glad och positiv. Jag ska träna, rida, läsa böcker, vara utomhus mycket och annat som gör att jag mår bra. 
Lisa och jag var på musikalen "Jersey boys" förrförra helgen - den var så sjukt bra! Musikaler gör mig alldeles bubblande lycklig! Mer sådant! 
 
 
 
Idag har jag varit ute och lassat hösilage, och ridit barbacka på ponnisarna. Mysig dag som skiljer sig ganska mycket från livet i Budapest.
 
Det enda som saknas här är Christian. Långdistans är inge kul, men vi får det att fungera. Snart bor vi ändå i samma land igen! 
 
Kram <3

RSS 2.0