Hästar och sånt

Hej hopp!

Dagens rubrik är väll en ganska bra sammanfattning av min vecka. Det föddes ett litet föl i hagen, jag har ridit en hel del och jag har haft ett ridläger för två små tjejer. Annars har jag varit med Peter, gosat med Nattis och kattungarna, varit med när Jens åkte wakeboard (jag skulle åka men var inte på humör då) och lite annat :).

Lilla fölis, en timme gammal


Som en bra avslutning på ridlägret gick vi ner och badade med ponnisarna.



Kattpluppisarna, de är för söta alltså! Man vill bara pussa på dem!





Nattis spelar gärna fotboll med mig och Peter, antingen ligger hon i mål eller så rusar hon fram och tillbaka efter bollen.


Eller så ligger hon under soffan och väntar på några stackars fötter som går in i hennes klo-fälla


Wakeboard :)


Uppdatering ;)

Hejsan!

Här är en kort uppdatering om vad som hände förra veckan :P

Jag gick på bio med Lisa och såg sista filmen av Harry Potter (snyft!). Filmen var superbäst! Alla måste se den! Och passa på att läsa alla böcker också, jag lovar er, ni kommer inte ångra er :). Jag sov över hos Lisa och sen mötte jag upp Peter dagen efter och åt lunch inne i stan. Sen har jag träffat Anna och så avslutades veckan med en tvådagars kattutställning (med mycket fint resultat) och med grillning i Årsta på kvällen.












Espania

Okej här kommer Spanien bilderna som jag lovade ;)

Poooooolen!




En äkta turist!


En av dagarna var det så blåsigt att det blev stora vågor nere vid stränderna. Så vi var ju tvungen att leka lite.














Påväg ut till en resturang, utanför "vårt" radhus :) 


Jens, tror det ska bli en dykning


Lekar i poolen




Stränderna










Finsmakaren :P


Dykning!
















Mer strandbilder



















Sista dagen spenderades i Malaga












Kram <3

Tillbaks i Sverige

Hejsan alla som fortfarande tittar in på min blogg trots långt uppehåll ;)

Det blev bara en snabb sväng hemma i Sverige och sedan vidare till Spanien, men nu är jag här ett tag. Under tiden jag var hemma hann jag med att fira midsommar i alla fall. Jag var ganska trött efter en lång tenta period så det blev väldigt lugn firande, kände mig ganska osocial :P. Först lunch med lite släktingar och så Peters familj, sedan dans runt midsommarstången och där efter fick Peter, Lisa och jag huset för oss själva att grilla och ha filmkväll. Det var ungefär det jag orkade ;).


Här är midsommarstången precis rest


Jag, Peter och hans familj


Nu har jag just varit ute och ridit, det är underbart att vara hemma :D Medusa har kattpluppisar, Nattis är så stor och fin, alla söta kaninisar mår bra och tuppen väcker mig på morgonen. Det kan inte vara mer perfekt!

Nu ska jag dyka ner i kattunge-lådan igen och pussa på de söta sakerna som kravlar runt


Jag kan inte lova att jag kommer blogga så flitigt under sommaren :P men titta gärna in då och då för några inlägg ska jag skriva. I alla fall lägga upp bilder. Det kommer massa kort från Spanien snart :)

Kramar <3

RSS 2.0