Fredags drinkar

Hej!
 
I fredags kväll åkte jag in till kungsträdgården och mötte upp Malin, Lena och Ellinor. Vi gick in på Friday´s och åt mat och tog några drinkar. 
 
 
Kram <3

A for effort?

Hej!
 
Ja jag försöker plugga i alla fall! Med betoning på försöker. I vanliga fall läser jag 10 timmar varje dag, nu läser jag kanske två timmar fokuserat och resten sitter jag och funderar på annat.. kanske man skulle fixa kaninburarna, eller varför inte ta ut kameran och ta kort på katterna, var ska jag rida ikväll, ska jag byta om till bikini, vad ska jag äta till lunch idag och så vidare och så vidare. Stora frågor som rör sig i huvudet vettni!
 
 
Till och med Sissla gäspar när jag läser! Sommarlovet är till för att slappa!
 
Ikväll ska jag och Camilla ta en tur ut med hästarna. Min ponny har vrickat foten så hon står på vila i några veckor... typiskt! 
 
Kram kram <3
 
 

Taccos kväll

Hej hej!
 
Lisa hade taccos med sig igår kväll, så vi satte genast igång och gjorde i ordning det när hon kom. Efter middagen fortsatte vi med vin, glass och chips. Pratade konstant till klockan 1 på natten då vi båda började gäspa och bestämde oss för att sova. 
Glömde ta kort..
 
Idag har jag kollat till hästarna, fixat med djuren och börjat lite smått på min thesis igen. Behöver dock motivation för att skriva! Tror jag ska köpa en påse godis och sätta mig en stund varje kväll med den, det är en idé i alla fall.
 
Piltis <3
 
 
 
 
Kram

Längre än planerat

Hej!
 
Eftersom Christian följde med till Sverige för att vara här i två veckor så tänkte jag att jag kunde vänta med bloggandet tills han åkt igen. Men två veckor blev tre veckor, och tre veckor blev fyra veckor! Och nu har det ju gått en hel månad sedan jag skrev något här! 
 
Vi har bara gjort saker som vi haft lust till, ville vi ha en hel dag med serien "Heroes" eller "White collar", ja då hade vi det! Så skönt! Jag hade också planerat in en hel del turistiga saker som jag ville att Christian skulle få se i Sverige, och tror vi prickade av allt faktiskt! 
 
Fiske
 
Nöjd aborr-fiskare ;)
 
Ute i Stockholms skärgård
 
Sista dagen på sjön blev det en vända till Sandhamn och en promenad bland de små söta husen
 
På Skansen för att titta på lite Svensk historia och skandinaviska djur (och lemurerna såklart)
 
 
Lunch på Bullandö krog
 
 
Middag på Sjöboden
 
Fårholmen med mina tjejkompisar
 
Fjärilshuset (mest för att visa min fina kamera, hehe) och Haga Ocean 
 
Gröna lund och The Offspring konsert
 
Och sen lite promenad och shopping i gamla stan, lite mer fiske, en kattutställning, träffa lite släkt och vänner med mera, med mera.
Vi hade det toppen helt enkelt!
 
Nu har jag varit ute och longerat ponnisarna, och ska hoppa in i duschen innan finaste Lisa kommer. Eftersom jag är ensam hemma så kommer hon hit med både middag och vin, det är inte dåligt!
 
Kram <3
 
 

RSS 2.0