Början av slutet

Hej

Ja nu börjar mitt sommarlov närma sig slutet. Har haft en grillkväll med mina kompisar som ett litet hej då tills jag kommer tillbaks till Sverige igen. 


Dagen efter red mamma och jag en fyra och en halv timmes lång ritt. Vi red förbi Lena och fick vila lite där innan vi fortsatte. Jag lovar att jag har skavsår på rumpan :P



Igår kväll packade jag till Ungern. Det kändes väldigt tungt! Det var ju typ några dagar sen jag packade för att åka till Sverige känns det som! Varje sak jag la ner i väskan blev bara jobbigare, kunde inte låta bli att sitta och snyfta vid min resväska ett tag. Men men, jag kommer tillbaks!

Nu ska jag åka! Mot Uppsala är det som gäller. Sista veckan ska spenderas där med Peter :)

Jag vet att jag lovar bilder i varje inlägg, men internet är så jobbigt så det blev inga bilder från grillningen och inga från båtsemestern nu heller. Nästa gång ;)  


Liten bit av sommar

Hej


Nu var det verkligen länge sen jag skrev här. Man tappar lite motivation när man har annat att göra och tänka på.

Jag har varit ute på sjön, haft grillning hemma, varit på kattutställning, solat med kompisar och lite allt möjligt. Här är lite bilder jag tagit, men jag saknar fortfarande bilderna från båtsemestern. De kommer senare :)

Puuussss <3


Peter och mina bakkonstverk ;)


Egen gjord sushi


På kattutsällningen, finaste katten tog två cert!


Förberedning för en mysig grillkväll


Lisa och Malin <3


Sommar-lunch


Det var allt jag hade att komma med i nuläget :P

Vi hörs <3

Kram

RSS 2.0