Sista terminen

Hej!
 
Detta är nu sista skolterminen på veterinärutbildningen. Och jag kan verkligen inte beskriva känslan. Den dagen jag fick reda på att jag skulle plugga till veterinär i Ungern hade jag precis denna känsla på eftermiddagen när jag tog en skrittur ensam på Piltis. Känslan är som att ha stora förväntningar men samtidigt inte riktigt förstå varför. 
Åh det känns härligt att känna så igen!
 
Här är schemat: väldigt få lektioner, och ännu färre som man faktiskt behöver gå till. 
 
Eftersom jag är ledig fredagar så tänkte jag passa på att åka hem en långhelg så att jag får pussa på mina små kattungar. Mamma uppdaterar mig med bilder hela tiden, och de känns som de växer från en bild till en annan. "Neej, stopp, vänta på mig, ni får inte bli stora än!"
 
Mer än skolstarten har vi haft tid för lite festande. Först med skolan (eller i alla fall största delen av skolan var där), och så alla hjärtans dag såklart. 
 
Jag fick röda rosor av Christian och så gick vi ut och åt på kvällen. Jättefin resturang som Christian tittat ut.
 
Nu så ska jag sätta mig och läsa inför epi-midtermet nästa vecka!
 
Kram <3

Sverige, kommer sakna dig

Hej hej!
 
Nu är en veckas ledighet över och det är dags att komma tillbaks till verkligheten. Har varit en toppenvecka och jag har haft roligt att visa Christian Sverige. Vi har hunnit med en hel del tycker jag!
 
Gamla stan, där vi tittade på slottet och gick runt på de små gatorna. På eftermiddagen mötte vi upp några bekanta till Christian som flyttat till Sverige, blev en sen lunch på vapiano med dem.  
 
 
Ridtur i det vackra snölandskapet
 
 
 
 
En kväll ute med Malin och Lisa, vi gick till "Och himlen därtill". Baren hade en helt fantastisk utsikt över Stockholm!
 
Middag hos Lena och Marcus
 
Christians julklapp från mig var en dag i Romme med snowboardåkning, så det blev en heldagsaktivitet av härlig tid i backen.
 
Och en del tid bara ute och njöt av ledig tid och snö
 
Och inomhus också, med härligt snökaos utanför..
 
Nattis ungar växer så de knakar och man börjar verkligen se personligheter i dem. Honan, Ala Atlantis är riktigt tuff och springer fram när man kommer. Hennes bror Axis är en liten bråkstake som gärna anfaller både sina syskon och Nattis. Achilles (som jag inte kan bestämma mig om jag ska behålla eller ej) är en cool typ som gärna håller sig för sig själv, verkar ta livet ganska lugnt.
 
Caroline och hennes fästman Joel var var här och fikade och gosade med kattpluppisarna. Alla gäster visiteras påvägen ut, så ingen kattunge råkar slinka med ;) hehe..
 
Nu blir det en god middag här och sen packa till Budapest.
 
Kram så länge!
 

RSS 2.0