Trofea + lägenhetsvisning

Hej!

Igår gick mamma och jag till Trofea, som en sista middag innan hon skulle åka hem till Sverige igen. Det var jätte trevligt, och god mat! Man får plocka vad man vill ha själv från en bufé och så lämnar man in det för att det ska bli stekt. Mamma och jag var så mätta att vi kunna rulla hem efteråt!
 


I morse när mamma åkte till flygplatsen begav jag mig mot Ellinors lägenhet där jag mötte upp henne och Daniel. Och så gick vi på lägenhetsvisning! Vi kom med smarta frågor som man "borde ställa vid en lägenhetsvisning" och intrycket var bara positivt. Vi var båda nöjda med hur den såg ut och läget. Nu är det bara att vänta och se hur det blir :)
 
Här är den vi tittade på:
 
Nu borde jag börja med uppsatsen, men motivationen är inte på topp :P

Kram kram

Széchenyi Fürdő

Hej!

Nu har vi baaadat! Länge! Och solat, första gången på den här sommaren :P
 





Ikväll blir det middag på Trofea! :) Och så upp tidigt i morgon på lägenhetsvisning. Spännande!

Kram

Stämmer beloppet?

Halloj!
 
Jag har tänkt på en rolig sak, när man betalar med kort i ungern och ska godkänna beloppet så står det "Helyes", och det blir ganska kul om man säger "Hell yes!" när man trycker på OK knappen. Bara nått jag kom på.. :P
Nu ska vi äta lunch och sen bär det av mot badhuset!
 
Kram!
 
 

Paprika!

God kväll!
 
Efter att min hyresvärd varit här och jag skrivit på det onödiga kontraktet blev det fika på Starbucks, igen.
 


Jag tar alltid en frappuccino, så himla gott! 
Och mamma beställer alltid "det bästa kaffet hon någonsin druckigt" 


 
Nu på kvällen åt vi middag med Ellinor och hennes pojkvän Daniel, självklart gick vi till resturangen Paprika!
Blev inga bra bilder tyvärr, men lägger upp en i alla fall. 
 
God natt <3

Nyckelpigan

Hej hej!
 
Nu har jag äntligen kommit igång med att skriva uppsatsen om sommarens praktik. Arbetet är egentligen en förberedande del inför kurserna "Animal breeding" och "Nutrition". Och eftersom vi inte lärt oss något om ämnerna i skolan är det svårt att skriva en riktigt proffsig uppsats. Kan inga fancy uttryck eller viktiga delar som är bra att få med. Men det ska nog gå bra :). Skrivit en av 40 sidor, haha!
 
Nu väntar jag på min hyresvärd som ska komma och ta hyran och skriva nytt kontrakt. Känns ganska värdelöst att behöva skriva på ett kontrakt nu, när jag ändå bestämt mig för att flytta ut. 
 
Sen ska mamma och jag gå till skolan och se om vi kan få tag i de svenska ettorna som har registrering idag. Förra året fick vi tvåor alla ettors mail, så vi kunde kontakta dem på det sättet, men nu blir det att springa runt och fråga "Hej, är du svensk?" Blir intressant och se hur det går!
 
Nattis har hittat en kompis här i lägenheten, vi kallar honom nyckelpigan. Hon är så söt!
 
Kram <3

Filmkväll

God kväll :)

Såg just klart filmen "The ugly truth", en romantisk komedi om en tjej som har en lång lista med saker som hon kräver att en man ska ha, och så träffar hon (genom jobbet) en kille som har direkt motsatta värderingar än vad hon har. Den lockade till många skratt, och var en helt klart sevärd film.
 
Mamma och jag började kvällen med att göra en pasta-kyckling-pesto-bacon middag. Blev så himla gott!
 
Sen drack vi vin och åt ungersk korv, och så film på det. Riktig myskväll helt enkelt :)
 
 
I morgon blir det att sola! Man får ju passa på när det fortfarande är sommar här liksom!
 
Natti natti <3

Shoppingdag!

Hej!
 
Sitter här i sängen med värkande ben och fötter. Idag var en effektiv shoppingdag! Först till stora köpcentret Westend, sedan till ett mindre köpcentrum och därefter till Ikea.
 
Kom hem med nya träningsskor och byxor (extra motivering att springa mycket), underkläder, busskort och saker till den förhoppningsvis nya lägenheten. 
 
Har man en katt med fluffig päls vågar man inte ha ljus på bordet, men nu har jag löst problemet genom att köpa lyktor.
 
Spriiiing skor!
 
Och det jag är mest stolt över: skryt-blommorna! Har pratat om sådana förut på bloggen, hur alla som äger några orchider måste prata om hur många gånger de blommat om, och hur fina blommorna är och hur många knoppar som är påväg att slå ut.
Det bästa med just de här är att det är av plast. Det passar utmärkt för mig som inte förstår konceptet med att vattna blommor (hemma har jag bara kaktusar).
 
 
Måste bara berätta om den intressanta incidenten med kassörskan i biljettluckan. Jag har tänkt och räknat länge på vad jag skulle tjäna mest på, att köpa en biljett som räcker under lång tid eller köpa single-tickets som bara räcker för en åktur. Och jag bestämde mig för att ta en biljett för hundra dagar. 
 
 
Gick fram till luckan och sa 
Jag: "Hi! I want a ticket for 100 days"
Hon: "1 month?"
Jag "No, the one for 100 days, the quarterly Budapest pass"
Hon "We dont have that"
Jag "But it says on tha sign that you do"
Hon "No, we DONT!"
Jag "Okay.. I can take a picture on it and show you"
Går bort till skylten och tar kortet. Kommer tillbaks.
Hon: "We have one for 3 month"
Jag "Yes, I want that one!" (äntligen...)
 
3 månader är ungefär 100 dagar.... lilla gumman.. Får sen min biljett, den räcker till 5 december, det vill säga EXAKT 100 dagar. Jag gråter för mänskligheten ibland.
 
Kram <3
 

Schema

Hej!
 
Mitt schema för höstterminen! Jag är i grupp 2, så om nu kollar i den spalten så ser ni vilka lektioner jag har. 
 
 
Nu blir det Vapiano! 
 
Kram

Fika firande

Tillbaks i lägenheten igen efter en mysig fika på Starbucks och en lång promenad på Budapests gator. 
 
 
Planen för eftermiddagen blir nog lite shopping (till Nattis :P) och sen storhandling. Min kyl ekar tom med en ynklig liten pestoburk och en mjölk. 
 
Kram

Tredje året här kommer jag!

Hej!
 
I morse gjorde jag min sista final exam för att få börja i tredje året på veterinär, och jag klarade den :D Så lättad och stolt! I andra skolor kanske det inte är en stor bedrift att få fortsätta gå i skola, men här har de en gräns upp till trean där du måste ha klarat allt innan.
Och med det menas sammanlagt 42 finals+midterms och ett helt gäng med labb-examinationer och någon skrivuppgift. På två år ;) 
Känns helt okej att få vara stolt över det! 
 
Nu ska jag börja leta lägenhet på allvar. Troligtvis kommer jag och Ellinor flytta ihop tillsammans, det vore såå kul! Jag har bestämt att det tredje året ska bli så mycket bättre än de andra. Jag ska ha ett liv utanför skolan (försöka i alla fall), mindre tid ensam, mer träning, resor hem och må bättre helt enkelt! 
Kommer bli hur bra som helst! :D 
 
Igår tog mamma och jag en promenad i regnet till Hjältarnas torg. Jag vet, det regnade :O, men idag är det strålande sol och 30 grader igen. 
 
Nu ska jag fira på Starbucks med mamma :)
 
Kram kram

Måbra boken

Hej!
 
Snart ska jag kila iväg och ta ut lite pengar till sushin ikväll. Mammas flyg är försenat 3 timmar (behöver jag ens säga typsik wiss air.. nää). Så istället för att gå ut och äta så får det bli sushi hemma i lägenheten, med det är också mysigt! 
 
Fick ett litet infall och började skriva i min dagbok som jag fick av Lisa som "hejdå present" när jag skulle hit till Ungern. Tänkte börja skriva redan förra året, men varje gång jag försökte få ner nått vettigt i den så gav jag upp efter någon minut. 
Men efter denna sommar känns det verkligen som jag har förändrats, jag har blivit lite av min egen psykolog :P Låter allvarligare än vad det är ;) nej men jag vet hur jag ska tänka för att må bra, och jag har börjat använda hjärnan mer för att påverka hur jag känner mig. Allt styrs av hjärnan mina kära vänner! Så har du kontroll över den så kan du tekniskt sett bestämma exakt hur du ska känna och tänka. Svårt att föreställa sig, men ack så fascinerande ;). 
 
Så i min lilla dagbok skriver jag allt från uppmuntrande kommentarer till mig själv till sätt att tänka och så vidare, kanske lite mål som jag vill nå, ja allt som jag mår bra av!
 
Ni får bara se ett tomt uppslag, kanske blir ni inspirerade att göra något liknande själva? 
 
Så nu ska jag gå! 
 
Kram <3
 
 

Sms

God morgon!
 
Sms konversationen mellan mig och min mor i morse:
 
Mamma: "Alla bilder i min kamera har försvunnit, har bara 4 stycken bilder från 2008! Vet du vad som hänt?"
Jag "Du kollar säkert fel, jag kan visa dig var du hittar dem. Du har så många bilder att de hamnar i olika mappar"
Mamma "Men jag har bara från nyår, tömmer alltid ett år i taget"
Jag "Ta det lugnt så visar jag dig"
Mamma "Jag har bara lite lätt panik"
 
Några minuter senare...
 
Mamma "Nina kameran saknar minneskort, har du råkat fått med det?"
Jag "Ja det sitter i min dator! Kom hit till Budapest så får du det"
Mamma "Å då bokar jag en resa å slutar leta, kram"
 
Haha :P I dag kommer mamma :D
 
Kram

Uppesittar-kväll

God kväll allihopa!
 
Tänkte jag skulle göra ett kvälls inlägg också! Det blev en promenad i parken, men inte så sent som jag hade tänkt. Detta pågrund av energidrickan, låt mig förklara :P Hade en Hell-energidryck i kylen och tänkte "ja men den kan jag ju ta nu, det var ju jätte länge sen så då blir jag säkert superspidad på pluggandet" Inte.en.bra.ide.. Slutade med att jag satt och skakade, kunde omöjligt fokusera och blev helt virrig i blicken. Så jag var helt enkelt tvungen att gå ut och gå av mig den dåliga energi-kicken.
 
Här har vi två kloka sötnosar som anpassar arbetsuppgift efter väder/temperatur. 
 
Själv går jag fram och tillbaka som en djur med beteende störningar och rabblar virologi som en sinnessjuk person. Haha fin förklaring av mig själv! Jag undrar verkligen vad grannarna tror jag gör (de som ser in genom mitt fönster alltså). 
Appropå något helt annat, det är jätte många som har turistat i Budapest denna sommar, jätte många på fb har skrivit att de ska hit. Undrar vad det är som lockar just denna sommar.. ? 
 
Nej nu ska jag gå och duscha (för andra gången för idag, har man ingen svalkande pool så har man inte).
 
Sov sött <3

Belöning

Hej!
 
Tar en liten paus från pluggandet nu :) känner att jag har varit en ganska duktig student idag, så jag förtjänar lite vila. 
Ikväll ska jag gå en promenad i parken, det var länge sen! Just nu gömmer jag mig nämligen i lägenheten, borta från värmen. Solen gör seriöst ont i ögonen och bränner mig på armarna så fort jag vistas ute.. Trodde inte att det skulle vara såhäär varmt. Men det blir bra sen när mamma kommer, då kan vi gå och bada och sola i parken!
 
Idag har jag mest läst på de olika virusarna, och tror jag börjar få grepp om de flesta. Har de envelope eller inte, hur många nm är de, smittar de människor, hur upptäcker man dem och vilka sjukdommar och symptom framkallar de. Det är en hel lista med saker som man behöver veta om de små otrevliga sakerna. Efter varje klarad virus-sort belönade jag mig med en godisnapp :P
 
 
Tillbaks till skrivbordet igen!
 
Kram

Packningen har återvänt

Hej!
 
Äntligen kan jag ha datorn på utan att vara rädd att den ska dö när som hellst, för nu har min laddare kommit :) och all annan packning för den delen också :D.
 
 
Nu är jag lugn och nöjd igen :) 
 
Idag har jag pluggat virologi, tagit en snabb promenad ner till affären och haft värmeslag. Det är 30 grader här.. det är varmt.. 
 
 
Jag har "uppfunnit" en ny maträtt som jag ska ha och kompletera med när jag är trött på köttfärsås/flygande jacob/köttfärsås/flygande jacob.. Steker kyckling med massa goda kryddor, sen när den är nästan klar lägger jag i annanasbitar så att de också får lite smak på sig. Och sen äter jag det med en god sallad med någon sås på, mycket gott!
 
 Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på någon serie. Bara för att jag inte kunnat ha på datorn idag (för den hade för lite batteri) så har jag fått värsta serie-suget :P. Måste måste måste se! Haha!
 
Goood natt mina fina <3

Bevis i Budapest

God kväll!
 
Nu har jag bevis på att jag är en häxa på riktigt, jag ville få bort min packning på ett enkelt sätt och vipps: nu är den borta! Eller fast i Berlin snarare.. Ja kära ni, sitter här i min lägenhet utan alla mina saker, inte ens ett par ynkliga trosor har jag nu.
Har funderat ett tag på hur jag skulle hantera denna situation. 1: jag skulle kunna börja storböla och tänka "varför händer detta just mig!?" eller 2. acceptera läget och tänka, "skönt då får jag hemleverans i morgon med hela min packning". Jag väljer det senare! Har ni någonsin sett kändisar bära sina egna väskor, pahh det lämnar man åt personalen.. Nej skämt åsido.. Bara packningen kommer i morgon är jag nöjd. 
 
Nu ska jag dricka med te och fundera ut lite nya trollformler som jag tänkt pröva!
 
God natt <3

Häxa_91

Buhu jag hatar att packa... Varför har jag inte gått på Hogwarts? En enkelt rörelse med trollstaven och några ord så hade allt legat snyggt ihopvikt i min väska.. 
 
 

Fjärilar i magen

God morgon!
 
Vaknade 10 minuter innan min väckarklocka ringde i morse och en våg av nervositet anföll mig. Låg och funderade på vad detta kom ifrån, för tentan är inte för än på måndag (även om det närmar sig varje dag) och flyga känner jag mig relativt trygg med nu (med Nattis och allt). 
Det kanske är en kombination med att jag behöver plugga men inte hinner idag, inte börjat packa (eller okej, jag har lagt fram mitt pass) och bytet i Berlin är väldigt dåligt om tid.. 
 
Men allt det där ska lösa sig :) Bara att sätta igång och beta av uppgifterna som ska göras! 
 
 
Ha det bäst! 
 
Kram

Närmar sig avresa

Hej hej!
 
Sitter här med plugg-ont-i-ryggen och känner mig helt seg i huvudet, lååång pluggdag idag! Men jag har tänkt att bli klar med målet för idag, och sen börja packa lite smått. I morgon bär det av mot Budapest, med katt och allt. 
 
Just nu har jag kopplat bort delen med att sommarlovet är slut, och fokuserar bara på att jag vill ha min tenta gjord. Lite som när man väntar på tentaperiodens start, man vill inte att den ska börja, men man vill att den ska börja för att man vill beta av tentor. 
 
Vädret ser lovande ut i Budapest i alla fall:
Det är ju positivt! :) 
 
Ska vila hjärnan några minuter nu, och sen är det slutspurt på pluggandet!
 
Kram

Till hästkliniken

Hej!
 
Idag har det varit en lång dag! Var med på ett litet äventyr till veterinären med Rozzie, två år gammal. Hon skulle få sina vargtänder utdragna (små spetsiga tänder som kan ge probelm i framtiden). Allt skulle gått hur smidigt som helst om det inte var för att hon vägrade bli lastad. Vi provade allt från att bli riktigt arga till att gosa och muta.. 
 
3,5 timmar total last-tid! Vi var bara lite irriterade, men håller man på med djur är det bara att acceptera och jobba lugnt :)
 
En nerdrogad liten Rozzie
 
En pigg Rozzie igen, tillräckligt för att göra motstånd mot oss i alla fall :P
 
Nu ska jag läsa lite topics innan jag somnar, är helt slut!
 
Kram

Morgon

God morgon!
 
Sitter i soffan och laddar för att börja plugga, men tänkte jag skulle börja med ett blogginlägg först. Igår red jag min sista ritt på Pilta för denna sommaren.. snyft.. Extra sorgligt är att jag inte har hunnit rida henne så mycket denna sommar, har haft så mycket annat för mig. 
Men det blev en väldigt lyckad sista tur i alla fall! :)
 
I hagen innan:
 
Världens finaste <3
 
Och sen måste jag lägga upp en ful-söt bild på lilla Caspian, minstingen i kattkullen. Eftersom kattungarna inte har någon mamma som kan göra rent dem hela tiden, så måste de badas lite då och då. 
En aning missnöjd kattunge:
Men han blev nöjd igen när han var torr efter lite hårtorks blåsande.
 
Nu ska jag plugga fram till 11, för då har jag lovat att åka till veterinären med en totohäst och vara assistent.
 
Ha en bra dag allihopa!

Tröstäta

Halloj!
 
Virologin och jag kände att vi behövde lite sällskap, så vi gjorde lite chokladbollar (som egentligen heter negerbollar i receptet). 
Nu känns det mycket bättre :)
 
Bara att fortsätta! Läst igenom de första 24 topicsarna en gång idag, och nu ska jag fortsätta plugga själva virusarna. Är på negative sense single stranded RNA virusarna. Jag kan inte komma ihåg den tiden jag inte visste vad DNA var, hur kunde man vara så ovetande om allt? Nu känns allt så självklart med dsDNA, ssDNA, dsRNA, +ssRNA och -ssRNA, ja ni fattar ;).
 
Kram kram

Med de finaste <3

Hej Hej!

Igår blev en riktigt lyckad kväll :) Lisa, Lena och Ellinor var här och vi grillade grillspett, drack vin och pratade, så himla mysigt!

 

Kram <3


Skyldig

Jag skulle inte... dricka kaffe under sommaren. Men som jag sa tidigare, det känns faktiskt som tentaperiod, och vad är en tentaperiod utan koffein? ;)
 

Virusar och blåa tår

Hej hej!
 
 
Det här börjar kännas som en riktig tentaperiod nu alltså, jag tänkte börja detta blogginlägg med att skriva att jag är dålig på att uppdatera bloggen nuförtiden då mina dagar är tråkiga och bara fyllda med plugg. Men allt det där vet ni redan! Jag kämpar på min mina virusar :) Polyomaviridae, Papillomaviridae, Adenoviridae osv osv...
 
 
 
Har varit ute och ridit Millan tidigare idag. Efter att hon trampat mig på tårna - med flit (så de är alldeles blåa och varma nu), så gick det faktisk riktigt bra att rida. Men hon är den absolut knepigaste häst jag ridit på, blir alldeles trött av att jobba med henne!
 
Dags att återgå till studierna! Ikväll är det tjejkväll hemma hos mig, det ser jag fram emot :D!
 
 
 
Kramar <3
 

Praktik på Berga

Hej hopp!
 
Nu är jag hemma från två intensiva dagar på Berga naturbruksgymnasium :) Hade mina sista praktik dagar där hos grisarna i svinhuset. 
Sov hos Lisa från tisdagskvällen, då hennes stall ligger så bra till att jag kunde tigga skjuts på onsdagsmorgonen :D. Tack Lisa, du är bäst <3!
 
Blev direkt satt i arbete när jag kom till Berga: mockning, fodring, sopning och allt som hör till skötsel av grisar ;)
 
Grisarna!
 
 
 
Och lite andra djur:
 
Ha de bra!

Slappar lite


Utgång: sommar!

 
Hej hej!
 
Igår var en så himla rolig kväll! Började med förfest i Henriksdal och avslutades på Sommar. Som jag har tjatat om att gå dit :P Och betyget blir att det var riktigt riktigt bra :) Dit vill jag gå igen!
 
Snodde bilden från fb :)
 
 
Nu ligger jag i soffan med OC på och tänker inte flytta på mig på hela kvällen!
 
 
Vilket givande blogginlägg! Haha får skriva längre i morgon!
 
God natt, eller nått..

Bullandö

God kväll!
 
Middag på Bullandö med familjen fick avsluta en bra pluggdag :) 
 
 
 
God natt!

Study session

God morgon!
 
Igår var jag en effektiv student! Kurri var här och båda pluggade på riktigt bra, han med sin statistik och jag med virologin. Blev faktiskt klar med hela sammanfattningen, så nu är det bara att skriva ut och börja läsa :)
 
 
Några pauser behövde vi, som att fika och hämta hästar. 
Smulpaj är såå gott!!
 
Kurri visar sina häst kunskaper ;)
 
Sen fortsatte kvällen som vanligt, ridning på Piltis och matning av kattpluppisarna. Lilla honan går inte upp i vikt och nu är jag jätte orolig för henne, fast hon äter så bra..
 
 
 
Kraam <3
 

Trevligt besök

Halloj!
 
Fick en glad överaskning i morse när jag gått upp, ett sms från Lena som ville komma ut och fika. Vem kan stå i mot några timmars plugg-paus med en kladdkaka, hallon och finaste sällskap, inte jag i alla fall :P
 
 
Mmm! Så himla gott var det! Tack gulligaste Lena för att du kom och muntrade upp mig!
 
Sen har jag matat kattungarna några gånger. De äter så himla bra nu! Mamma är stolt :) Men ju piggare de blir ju mer skriker de och klättrar runt, snart får de nog flytta från flyttkartongen de bor i nu. 
 
Red Millan på volten idag, vi hade en rodeo show som heter duga. Hon gick från att bocka till att stegra så högt att vi höll på att slå runt på rygg. Hade nog haft några mosade revben med en 400 kg häst över mig. Men som tur var klarade hon sig ner på alla fyra igen, och jag satt säkert i sadeln. Bråk-ponny säger jag bara!
 
Dags att sova!
Kraaam <3
 
 
 

Bebisar

God kväll!
 
Blev en sen ridtur idag igen! Carro, mamma och jag tog en skrittur med fyra hästar (en på släp) efter att de fått nya skor. 
 
Idag har jag pluggat, men inte alls så bra som jag vill, så i morgon är det skärpning alltså! Bara paus för att mata kattpluppisarna. De äter som bara den nu, mer än dubbelt så mycket som första gångerna. Var just nere och gav dem sitt natt-mål. 
 
Jag med mina små bebisar! 
Mamma och jag försöker hitta på några passande namn till dem för just nu heter de bara "honan", "lillkillen" och "storkillen". Några förslag?
 
Och min lite större bebis hälsade mig god morgon i morse med den här bredvid sig:
Tvekar dock på att det var hon som fångat den, hon nosade lite nyfiket på den, tittade på mig, jamade och rusade in och åt sitt torrfoder. 
 
Natti natti

Genom blöt!

Hej!
 
Det regnar ute, om ni inte visste det. Jag och mamma skulle ta en skrittur med Aqua och nya träningshästen Millan. Först började det regna, och sen började det verkligen regna regna! Jag var blöt in till underkläderna :P Inte så mysigt! Men ponnisarna skötte sig toppen bra, så jag är nöjd :)
 
Har varit nere flera gånger idag och matat kattungarna, de verkar klara sig fint med mig som extramamma :) men nu är det vägning och dokumentering varje dag som gäller så vi vet att det går åt rätt håll. Ska ner senare ikväll och ge dem "natt-målet" 
 
 
Kramar

Catwoman

Hejsan!
 
Filmkvällen igår avbröts av ett samtal från mamma "tre små kattungar har hittats, de har inte någon mamma och behöver matas var tredje timme med mjölkersättning och de är påväg hem till oss nu!".
 
Japp, så har man blivit extra mamma till ett gäng ynkliga små varelser som inte är speciellt nöjda med sin tillvaro just nu. 
Suttit nere i sadelkammaren och försökt få de små liven att äta från en spruta, det är väldigt svårt :/ men övning ger färdighet. Ska ner snart igen för ett till försök.
 
 
Föresten glömde jag att berätta att jag såg nya Batman filmen på bio i helgen. Tyckte den var helt okej :) Gillade speciellt Anne Hathaway, catwoman. Väldigt bra skådespelare! Är trött på att de flesta tjejer i sådana där filmer ska vara mer modeller än skådespelare (Megan Fox till exempel..), men hon var "bara" skådespelare.
 
 
Kram kram
 

Söndags uppdatering

Hej hej!
 
Sitter i soffan och laddar för att gå ut och träna den lilla ponnyn. Har varit lite dålig på att skriva på bloggen, men jag kan sammanfatta de senast dagarna lite snabbt med plugg, målning, ridning, middagsgäster och besök på Bullandö krog. 
 
Millan i trav under longeringen :) 
 
En insekt höll mig sällskap när jag målade, sjukt stor!
 
Pernilla och jag tog ett glas vin/öl på Bullandö igår, vi satt där och pratade och hade trevligt :) 
 
Planen för idag är först träning av häst sen plugga heela dagen, sen träning av samma häst igen och så filmkväll hos Kurri. 
 
Kram kram

Målande och pluggande

Hej hej!
 
Igår red jag min träningshäst för första gången helt själv utan staket runt. Det gick jätte bra och det är så himla kul att rida in hästar! Millan (som hästen heter) gjorde ett halvhjärtat försök att bocka av mig, men jag satt kvar, och en rusning upp till stallet, men ja red tillbaks till volten. Sen gick hon som en ängel resten av tiden :) 
 
Jag började också med projektet måla alla kaninburar igår. Kurri var här och höll mig sällskap medan jag hoppade runt i målar overall och penseln i högsta hugg! 
I morse fortsatte jag måla, tror det kommer bli supersnyggt! Ni ska få se bilder på resultatet när det är klart ;)
 
Pluggandet går framåt, men jag är verkligen i fel stämmning för att plugga. Har väldigt svårt att fokusera, det är helt sjukt hur trögt min hjärna bearbetar all information! För en stund sen somnade jag i soffan under den otroligt intressanta sliden om "determination of viruses"... gäsp.. 
 
 
Nattis, liksom min hjärna, har inga tankar om att återgå till vardagen. Hon är iväg och busar hela dagen och enda tiden jag får gosa ordentligt med henne är kl 5 på morgonen när hon lyckligt jamande skuttar upp i min säng för att hon kommit på var jag "gömmer mig" sådär på morgon kvisten. "Nej men hej" "Hej men nej Nattis" :P   
 
Kram

RSS 2.0