Otursdag!

Hejsan kära vänner :)

Ja, idag har det varit min otursdag! Det började på anatomi lektionen. Klassen fick dela upp sig i två grupper, för denna gång skulle vi få möjlighet att dissekera en hel hund. Alla som pratade norska och svenska drog sig åt ena hållet, och resten som fick prata engelska med varandra fick ta den andra hunden. Enkel uppdelning va? :P
Vi tog olika delar på hunden som skulle dissekeras fram, jag och några till fick huvudet och halsen. När det var klart började vi redosvisa för de andra i gruppen vad vi hittat, och de gjorde samma sak till oss. Och när jag står där och bara lyssnar, tror ni inte att jag lyckas skära mig i fingret på min skalpell?! Kände att det sved till och så ser jag ett långt jack i handsken.

Gick till anatomi läraren (de vill att man ska göra det om man skurit sig) och visade. Förklarade att jag bara ville ta mig en titt på mina digital extensors, förstår inte varför han inte köpte det.. Så fick jag skölja det under vatten och sen tog han på jod "för att det skulle svida extra mycket så att jag kommer ihåg att inte göra om samma sak igen. I alla fall inte under hans lektion" :P eller så var det för att såret skulle bli rent ;). Sen sa han att jag troligtvis skulle överleva. Får hoppas att jag inte får rabies eller nått då :P

Okej det var oturshändelse ett.  Sen var det kemi lektionen. Det började bra, fick tillbaks förra veckans titrerings poäng och jag lyckades få 4 av 5. Så det är jag nöjd med! Tror titreringen idag gick skapligt den med. Men sen när jag skulle skölja ur mina glasflaskor så råkar jag slå i den ena i kanten så den gick sönder! Tittar mig runt omkring och ser om Tamas upptäckt mig. Det hade han inte, (tur i oturen kallas det va?), gick istället och visade glas delarna för den snälla läraren. Först tittade han på mig med en ilsken upprörd min, och jag sa "Im so sorry!" då började han skratta och sa att det inte gjorde något, han hade bara skämtat :P
Sen kollade han på mina händer och ba "did you cut yourself?". Jag ba "no, no, no!" och skyndade tillbaks till min bänk. Inga mer skadade fingrar tack!

Ska nog hålla mig borta från vassa föremål idag, eller saker som kan gå sönder.

Det blir springa och plugga resten av dagen. Dock kan man ju faktiskt göra illa sig på papper om man har otur, och kommer säkert snubbla när jag springer också.

Min bänk på kemin:


Kram kram <3

Pilta!

God kväll allihopa!

Kom just hem från en riktig lång dag i skolan, började med histologi practicals i morse, suttit på benmuset med Mari till kl 5, och sen anatomi lektion två timmar, som dessutom blev längre än det.

Står nu och lagar typisk svensk mat, mm! Köttbullar, brunsås och ris. Gott!

På benmuset repeterade vi namn på alla benen, som man har glömt lite nu eftersom det var ett tag sen vi gjorde det. Men det var relativt enkelt att fräscha upp min annar så tröga hjärna.

Sen kom jag till huvudet, och när jag satt där med hästhuvudet började jag tänka på var jag brukade pussa Pilta, vad som var under liksom. Och då började jag sakna Piltis så mycket att jag nästan började gråta. Mari tog tag i det hela och sa att vi skulle gå och köpa lite varm choklad.

Nu när jag kom hem hade jag också fått ett mail från min kära lillebror, med en bild på Piltis!


Världens sötaste, finaste, underbaraste, älskade sockerponny. Massa pussar till dig <3 snart kommer jag hem, då ska vi rida långtur i snön och mysa!

/Nina


Privat dissektion

Hejsan!

I morse steg jag upp kl 6.00, gjorde klart min lunchlåda, fixade i ordning mig och begav mig till Mari och Karina. Vi åkte sedan vidare till djurkliniken där vi skulle ha vår privat dissektion.


Det var en absolut lyckad dag! Men trött blev man. Det började med att han som skulle visa oss dissektionen kom in med en stor svart säck, som han skakade ur innehållet från på en bord. Ut kom en sådan där liten jakt hund som var vit med bruna fläckar. Det blev liten chock först, dessutom hade den fortfarande halsband på sig vilket jag tyckte var lite jobbigt att se. Hunden hade varit med och jagat och blivit träffad av misstag. Stackars liten! Sen började dissekeringen som varade i 6 timmar! Bara en kort rast fick vi för att kunna stoppa i oss lite mat och dricka. 

Det var en jätte bra dissekering, och han var mycket duktig. Han gjorde det "helt i min smak", för han hade ordning runt sig, allting skulle se snyggt ut (och inte som en enda röra som jag blir tokig på när alla elever dissekerar). Han pratade långsamt och lät oss vara med och visa muskler osv. Jag blir som vanligt jätte ivrig och kan inte låta bli att slänga ur mig svaren utan att låta de andra få chans att svara..

Efter det skulle vi dissekera själva. Men det hade blivit något fel, så istället för en hund hade han bara två katter åt oss. Först tyckte jag det var jobbigt, katter känns på något sätt jobbigare än hundar. Kanske är det för att jag tycker bäst om katter, eller att jag har vant mig med att se döda hundar. Det är inte själva grejen att de ser äckliga ut eller något sådant, det jag inte klarar av är den där stelheten. Hur de blir så stela när de är döda. Okej nu vill ni nog inte veta mer.

Dock under vår egna dissektion fick vi "hjälp" av en tjej där, en elev som går inaktivt år nu. Och hon gick mig på nerverna som bara den. Kunde inte hjälpa att bli förbannad när hon stod där och försökte undervisa oss fast vi ville göra själva. När hon sedan också förklarade fel var det sista droppen. Slog ner min skalpell i bordet och backade där ifrån, med en ilsken suck. Dissekerade en stund till i alla fall efter det, och försökte ignorera den äldre elevens sjuhundrafemtio tips inför provet (som hon själv fått göra om flera gånger, och det var så hemskt och man blev så nervös att man inte kunde andas och det var helt förskräckligt helt enkelt.. ja men nu blev jag lugnare) Sen skulle Mari och jag en vända förbi ikea och köpa pepparkakor (det är ju första advent). På vägen hem gick jag och proppade munnen full med svenska gifflar så att ingen dum mening skulle slinka ur min mun för att jag var så irriterad.

Nu har jag sovit en timme och vill fortsätta sova. Men ska se om jag orkar göra något skolarbete först. 

Kram kram 

Uppspelt?

God kväll allihopa!

Just nu ligger jag i min säng och har tänkt sova. Men i morgon ska jag ha privat dissektion med några andra norska studenter, och jag känner att jag inte riktigt kommer kunna sova just nu.
Peter frågade om det var för i morgon som jag kände mig uppspelt och jag svarade "kanske-jag vet inte-typ-jag tror det blir kul-hoppas jag", så ja jag är nog lite spänd, förväntansfull och sprallig inför i morgon. Jag hoppas verkligen att jag får ut mycket av det. Och att jag får ta bilder, så att jag kan skrämma er läsare lite, nej jag skojjar bara :P

Idag har Mari och jag pluggat hemma hos mig, vi gick igenom topics. Vi orkade inte laga mat så vi beställde hem pizza, hehe, lata?

Sen tog jag en promenad med Mari till bussen när hon skulle hem. Gick en vända förbi affären och köpte frukt.

Nu ska jag nog läsa en mysig godnatt saga om "preperation of tissue for light microscopy", hoppas verkligen den slutar bra.

Natti natti <3 


SNÖ! :D :D

MASSA MASSA SNÖ <3

Ikväll har jag varit hos Iselin och ätit sushi och druckit champagne. Det var mycket trevligt! Som vanligt blir det en del retsamma saker om svenskar. Jag kan bara möta med att säga att vi säger samma saker åt de norska :P
De var tvugna att visa mig youtube klipp på låtar som "jag är inte sjuk, jag är bara svensk" osv, verkligen roligt kära ni ;) morsomt menar jag ju :P





Vi tyckte att det regnade lite utanför, men när vi tittade på Iselins takfönster såg vi att det var något vitt på. Jag gick och öppnade dörren, och såg att det snöade!

Skrek rakt ut "DET SNÖAR!" (lovar att jag väckte alla i byggnaden..oj..)
Såg även lite sent att det stod två killar och en tjej på våningen under, de skrattade åt mig. Sen när jag stått ett tag och beundrat de härliga vita, stora snöflingorna som dalade ner frågade den ena killen:
"Where are you from?"
Jag ropade ner "I´m from sweden" 
Den ena killen vände sig till den andra och ba "told you so". Sen ropade han till mig något som betydde ungefär att jag kände mig som hemma nu, att det var min naturliga miljö, jag bara skrattade och sa ja :P 


(min mobilkamera trivs inte lika bra i snö som jag gör)

Sen var problemet att få tag i taxi hem. Alla taxi-nät hade slutat fungera, så det var bara att försöka få tag i en taxi vid vägkanten. Tog lite tid och hela jag hann bli snö-dränkt. Men fick i alla fall tag i en taxi och nu sitter jag i lägenheten och njuter av att veta att marken där ute är täckt av snö.

Massa kramar (och lite snöbollar) från mig i Budapest <3

Stressad?

Ni vet när man blir sådär stressad för att man har så mycket att göra, och det slutar med att man inte gör någonting.

Så är det för mig i alla fall. Jag gör lite halvhjärtade försök att få in alla namnen i huvudet, läser lite här och där till egentligen ingen nytta. Varför reagerar man så. Borde det inte vara nu som jag får massa extra krafter och bara börjar med något av det i mängden som behöver göras.

Eller så kan kan man ju bara titta på klockan, ytterliggare en minut gick just..

Jag ska i alla fall på lite uppiggande middag idag hemma hos Iselin med lite norskt folk. Vi ska beställa mat och dricka vin och glömma anatomi för ett tag. Även om jag borde sitta hemma och plugga istället, men som sagt, så mycket pluggande blir det ju inte i alla fall hemma.

Där gick en till minut, attans! Borde jag kanske öppna zoologihäftet igen som råkade slå ihop sig.

Suck!

Hoppas ni mår bra allihopa och får en mysig fredagskväll.

Trevlig helg!

/Nina

Plugga plugga plugga anatomi!

Hejsan!

Från och med idag är det okej att börja prioritera lektioner tycker jag. Nu är det nämligen mindre än tre veckor kvar till min första tenta.

Min prioritering ser ut såhär:
Biofysik lektion eller sova? Biofysik lektion
Botanik lektion eller anatomi plugg? Anatomi plugg
Kemi lektion eller springa? Springa

Därför sitter jag nu hemma och pluggar anatomi och snart ska jag ut och springa en tur i parken. Det är så mycket stress runt alla prov nu, så jag glömde nästan varför jag vill läsa det här. Men nu när jag sätter mig ner med anatomin igen inser jag att anatomi faktiskt är kul och intressant fortfarande, som jag tyckte i början.

Som vanligt kan jag inte begränsa mängden böcker när jag pluggar. Här har jag "guide to the dissection of the dog", "the anatomy of domestic animals" och "veterinary anatomy of domestic mammals". Plus anteckningar som jag skrivit själv.



På väggen sitter det små lappar med roliga (....) saker som "sodum thiosulfate Na2S2O3", men det finns också en lapp från mamma, och en från Peter. Båda skrev dem utan att jag visste det, och jag såg dem inte för än jag kom hem efter att ha sagt hej då.



Vill bara säga: jag älskar er mest!

Kram allihopa <3


En månad kvar..

Nu är det exakt en månad kvar tills jag får träffa Peter igen. Kom just hem efter att ha lämnat honom vid flygbussarna, så jobbigt att se honom åka..

Om en månad och en dag är det julafton! Helt galet egentligen, hur kan tiden gått så snabbt? De har satt upp stora afficher i tunnelbanan som fick mig på lite bättre humör på vägen hem i alla fall.


Boldog karácsonyt kivánunk Svédország :)

Freshmen´s ball

Hejsan!

Jag vet, jag vet jag är dålig på att uppdatera. Men jag har ju Peter här :P

Peter kom torsdag kväll, jag väntade självklart på flygplatsen på honom. Såg planet landa till och med, där jag stod ute i mörkret och tittade ut över en öde flygplats halv 11 på kvällen.



På fredagen skulle vi egentligen på pubquiz, men mina kära norska vänner hade inte lust att gå ut så Peter och jag fick planera in något annat. Det blev därför en mysig kväll med tacos, champagne och film. Maten blev jätte god och efter att ha snyftat till the notebook (väldigt bra film!) somnade vi gott :)



Lördagen var fylld med förberedelser inför balen som skulle äga rum samma kväll. Mari kom över och lockade håret och gjorde sig i ording. Hela lägenheten luktade som en stor hårsprays burk :P

Balen var jätte rolig! Kvällen fylldes av underhållning, dans och dricka. Alla hade så fina klänningar på sig! Peter var såklart stiligast av alla killar :) Man fick diplom och en liten freshmen-present med sig hem. Presenten var en äkta ryggkota från ett katt. Tror min är från thoracic, men inte helt säker, katten är lite knepig att se på.  

Jag tog tyvärr inga bilder själv, men tog mig däremot friheten att sno några andras bilder från balen. Peter filmade även en av dansuppvisningarna från några ungerska veterinär studenter.  

Karina och jag i fina rosa klänningar :)


Fotografering :)


Så går man iväg och dansar en kort stund, och det här är vad som händer :P


Sunniva och jag.


Goda drinkar :D


Jag ska lägga ut fler bilder, ska försöka sno till mig en bild på mig och Peter, vet att det finns :P.


Freshmen´s dance!

 

Söndagen startade segt, kändes i både huvud och kropp att det varit en bra kväll och natt. Peter och jag åkte och mötte upp Mari för att sätta oss på ett café. Det blev på Costa som vanligt och vi satt och pluggade så flitigt vi orkade ett antal timmar. På kvällen hade vi filmkväll igen.

Idag har det varit sushi middag :D vi beställde hem från en internet sida, mycket praktiskt och billigt. Jag hade avokado och sparris i mina (man kan äta sushi utan fisk!) och Peter tog lax och räkor i sina. Mums!



Nu ska jag försöka plugga lite innan det blir film och chips :)

I morgon åker Peter :( snyft.. hur ska jag klara mig!? Ni måste pigga upp mig och vara moraliskt stöd hela tisdag kvällen.

Hugs

/Nina

Duktiga mig :)

God kväll allihopa :)

I morse gjorde jag mitt sista kemi-midterm. Det gick faktiskt riktigt bra, hoppas jag.. Sen hade jag lektioner fram till kl 4, men det kändes som 9 på kvällen. Jag gick hem och la mig i sängen, ställde väckarklockan på två timmar senare och somnade som en stock. Vaknade inte ens av att jag fick två sms undertiden jag sov. Sen när väckarklockan ringde så tänkte jag "nej inte redan morgon, orkar inte ha biofysik nu", tills jag insåg att det var på kvällen :P

Det blev ingen springning idag, men jag känner ändå att jag är duktig, 3 av 5 dagar har jag sprungit nu ;)

Ett av smsen jag fick när jag låg och sov var från mamma, det löd såhär " katten din är sötast av alla, vi hörs när jag kommer hem". Idag var nämligen mamma och kollade på min lilla kisse Natalija.

Här är lite fina bilder på sötisen:

Natalija har fått en ny leksak som helt klart måste dödas..





Vad jag är helt oskyldig!?


Vilar lite..


Somnat i knät


Tack för bilderna mamma!

Natti natti <3




Gandhi:

“The greatness of a nation can be judged by the way its animals are treated”

Det ska synas att man lagar pannkakor!

Står här i mitt lilla kök med pannkaksspaden i högsta hugg och med mjöl på hela byxorna. Haha det är så roligt att laga pannkakor! :D (saknas bara mamma mia filmen i bakgrunden). Perfekt sätt att fira att jag ännu en gång kommit levande från kemi labben. Idag hade vi titrerings prov. Alla fick olika okända blandningar (för att inte kunna hjälpa varandra) som vi skulle titrera och få ut koncentrationen och mass procenten på.

Jag tror jag gjorde ett skapligt bra jobb. Och vid tredje försöket (man skulle göra om det tre gånger för att vara säker på att man fick rätt resultat eftersom man får poäng efter hur nära rätt svar man är) så var det riktigt kul, "när byter den färg... en droppe till, nu måste den slå om, en droppe till, där slog den om!".

Till och med Tamas verkade på bra humör, skämtade till och med, eller så har han bara blivit riktigt bra på att vara ironisk att det inte går att höra :P Den enda som fick utskällning var hans stackars kollega. Ungerska låter snäppet värre att få skäll på än engelska.

Snart ska jag ut och springa. Sen blir det kemi hela kvällen för kl 07.00 startar kemi provet i morgon.. usch!

Kram på er <3

Föresten tycker jag att ni borde kommentera min blogg mer! :)

En till kram <3 

Sista gymnasietiden

Hejsan.

Idag har jag varit lite deppig. Fick igår reda på att min kattunge som jag tingat inte kommer gå att flyga ner till Ungern för än i maj, pågrund av regler med vaccinationer osv.

Satt därför och försökte muntra upp mig med lite gamla bilder från gymnasietiden. Tänkte dela med mig av lite minnen :)

Här är Jens och jag påväg till skolan, i pappas rymliga bil.
 

Luncherna i skolan ;)


Summergames! Anna är inte med på bilden eftersom hon alltid hjältemodigt ställer upp och tävlar för klassen ;)
 

Killarna i klassen, alla med NV tröjor ;)


Klassens dag hos coach Emil. Vinnande kubb-laget i bakgrunden!


MVG barnen (minus Malin) vilar i soffan..


Och så kom studenten!


Champagnefrukost, flak, studentmottagning, slutskiva och massa härliga minnen :)


Jag hoppas att ni alla är nöjda med den väg ni valt att gå. Är ni inte det så är det aldrig försent att ändra sig och pröva en annan väg :)

Ta hand om er <3

/Nina


Mycket att uppdatera..

Hejsan allihopa!


Det har blivit ett litet uppehåll i min uppdatering, men det ska självklart ordnas upp nu.

Undertiden mamma var här behövde jag inte göra mycket alls, hon fixade i princip allting åt mig. En dag åkte vi och shoppade på West end, resultatet blev en fin balkänning med mig hem. (Köpte biljetter till Freshmen´s ball idag). Mamma och jag åt även på resurang Paprika som jag introduserar till alla som kommer hit (Lisa, Peter och nu mamma). Mycket bra resurang, bara det borde vara en anledning för er att komma och hälsa på.

Men egentligen har jag inte tid för besök. Jag har nu bestämt alla datum för examen, och börjar redan ha lite smått panik. Flygresan är även bokad till den 23 december då jag kommer hem till fina Sverige, och kräver då att marken ska vara täckt med snö. 
Om jag, mot förmodan, skulle klara alla tentor så har jag även möjlighet att vara hemma i mer än 2 veckor i slutet av jan till början av feb. 
Tänk om jag skulle ha tid att åka lite snowboard :D De har föresten ordnat någon sorts skidtävling här, mitt i Budapest :P de har byggt en backe och fixat snö.



Åter till Freshmen´s ball ;) Världens bästa pojkvän flyger ner hit till Ungern för att gå på balen med mig <3 han kommer redan på torsdag :D dock har jag påpekat många gånger att jag verkligen måste plugga när han är här.. hoppas jag håller mig till planen.


Sedan måste jag berätta om min idol, jag har fått min största idol någonsin: min anatomi lärare. Ja har alltid tyckt han var en bra lärare, han ritar extremt bra och säger roliga saker som underhåller klassen. Det jag inte visste för än för några dagar sedan var att han är både veterinär och läkare! Och inte vilken läkare som helst på vilket område som helst, utan han är hjärnkirurg! Det är så häftigt! Tänk om man var så bra :O Att han ens bryr sig om att prata med oss outbildade jobbiga studenter :P.

Litet konstverk från förra lektionen:
Baron Munchausen rider på sin halva häst som inte kunde sluta dricka (är ni intresserade finns det en historia att läsa om det :P )



Så var det fredag igen.. laddat upp med lite kemi uppgifter och en after eight ask. Tror det kommer bli en lyckat kväll ;)
Det är i alla fall helg nu. Hoppas alla får det toppen och att ni njuter av helgen <3

Kramar


 

Bortskämd ;)

Sitter just nu med en tallrik med glass, varma päron och after eight på.. Underbart gott :) Jag blir så bortskämd av att ha mamma här. Hon lagar alla mat, bakar, diskar och städar åt mig. Allt jag behöver tänka på är att plugga, vilket är riktigt skönt.

Igår tog vi en promenad i parken. Det var härligt höstväder och löven på marken lyste verkligen upp. Vi stannade en stund och mamma gjorde en lönnkrona åt mig.

   

Den står nu fint i min lägenhet :)



Idag var vi och storhandlade eftersom mamma ska hjälpa mig att fylla upp nya frysen som jag ska få av min hyresvärd i morgon. Min kyl har aldrig varit så här full :O



Nu ska jag försöka sova vilket jag inte kunnat gjort på två nätter i rad nu. Ligger halvvaken hela nätterna för att jag känner mig så stressad hela tiden. Kan inte hålla på så här till december när examens perioden börjar..

Natti natti söta ni <3

Lite mer Mmm i livet :P

God kväll allihopa :)

Igår var jag på Beckets på pubquiz. De norska studenterna från veterinär och medicin, och så jag :P Som vanligt kunde jag inte bidra så mycket med varken norsk historia eller norska nyheter. Men när de kom till känna igen barnprograms musik var jag helt med :P (för att citera Peter: "du kan dina barnprogram du"). Tror alla blev riktigt nostalgiska av att höra små bitar från Bumbibjörnarna, barnen i Bullerbyn, Pippi Långstrump, Emil i Lönneberga (och massa norska barnprogram). Alla började skrika och skratta när de kände igen låtarna :P så härligt!

Dagens stora händelse: Mamma kom till Budapest! Så nu har vi suttit och druckit te, ätit varma mackor och tittat på bilder som hon hade med sig, och pratat massor.
Det är trevligt att ha sällskap här, och hon ska stanna i nästan en vecka.

Och minst lika bra som att få sällskap är vad sällskapet tar med sig från Sverige :P Mamma har nu fyllt på mitt skafferi med Marabou choklad, kexchoklad, godisbilar, kaffe, oboy, sockerkaks- och pepparkaksmix, frukostvälling och mer godis. Plus att jag fick en hel del fina tavlor att hänga på väggen.  



Nu ska vi bädda och göra i ordning så vi kan sova. I morgon blir det kanske en tur i stan med lite shopping.

Kramar <3   


God natt <3

Hejsan :) 

Avslutade just min läsning i anatomiboken, tittade på klockan och upptäckte att den var lite över 1 på natten :O sist jag kollade på klockan var den strax efter 9! Herregud klockan måste ha rusat iväg medan jag försvann i böckernas värld. Vilket låter som ett passande tema för detta inlägg.

Idag var jag nämligen på skolans bibliotek för första gången. Till sällskap hade jag Mari och Nina. 

Tänk vilket passande ställe för mig: ett biblotek med böcker om djur, anatomi och massa intressanta saker! (Tänker ignorera att jag råkade träffa på en kemi bok när jag förtjust gick längs bokhyllorna och drog handen över bokryggarna).

Det jobbiga med bibloteket var att man var tvungen att vara knäpptyst... min svaghet.. Asså det var så tyst att man seriöst skulle höra om någon tappade en nål på golvet (trots att det bara är ett talesätt). Stängde till och med av min mobil för jag var rädd att få ett sms som skulle bryta tystnaden :P

Av någon anledning känns det inte som dörren in till biblioteket var anpassad för mig..
 



Nu måste jag sova! Ögonaböj!

Natti natti söta ni <3


Anatomy pr: dissektion

Hej!

Efter en långhelg med café och anatomi pluggande hade jag idag mitt sista anatomi midterm. Det gick som väntat dåligt eftersom jag inte pluggat. Gick bara dit för att få se vilka frågor de ställde. 

Efter provet var det anatomi practicals, den bästa hittills tror jag. Vi fick dissekera ett hundframben, och målet var att förstå var musklerna var. Och det gjorde jag! På slutet kunde jag säga alla muskler som vi hade. 

En av anatomi lärarna gick fram till vårt (Mari, Ingelin och mitt) bord för att hjälpa oss. Han frågade om vi kunde några muskler och Ingelin och jag satte igång och rabbla och peka på olika muskler.

Det blev nästan som en tävling när anatomi läraren frågade "vad är det här?" och både Ingelin och jag ropade i munnen på varandra "Teres minor!"  osv.  Sen försökte han göra det lite svårare, så han pekade på en muskel som sitter väldigt nära en annan, så man tror att det bara är en. Där ropade vi alla tre samtidigt vad den hette. Anatomi läraren sken upp och ba "I´m so happy!".

Sen frågade han om vi visste vad en till muskel hette, och jag visste ungefär så jag svarade så snabbt jag kunde (innan han skulle avslöja svaret) "cora..something brach..someting". Och då började han asgarva... han skrattade så mycket så varje gång han skulle försöka titta på mig började han skratta igen. Sen sa han att det kunde ha varit rätt, men det riktiga namnet var "coracobrachialis". Jag sa till honom att jag tyckte det var tillräckligt nära (och på det muntliga provet skulle det också vara det). Haha :P

Nu har jag ätit stuvade makaroner med kött och bacon. Det är konstigt det där med stuvade makaroner, jag inbillar mig alltid innan att det är godare än vad det faktiskt är :P kanske jag som gör fel.



Kramar <3


RSS 2.0