Trötter

Hej!
 
Jag är helt vansinnigt trött! Ni vet när man nästan känner sig full eller bakis för att man är så trött. Sömnbrist från gårdagen (gick upp fyra på morgonen) och så massor av plugg - ja då blir man så. 
Försöker ta tag i läsningen inför måndag då jag har food hygiene examen, men varje gång jag börjar läsa så lägger hjärnan av. 
 
Tog en liten middagslur för att se om det hjälpte, men vaknade lika trött!
 
Nattis höll mig sällskap en stund, gosungen.
 
Nu ska jag, gäsp, fortsätta, gäsp!
 
Kram 

Glad midsommar!

Hej,
 
Inget firande här inte, men en muntlig examen klarad. 3 kvar nu!
 
Jag påväg till examen, midsommarkrans pyntad såklart (eller?) 
 
Glad midsommar på er i alla fall! 
Kram <3 

Händelslösa dagar

Hej!
 
Jag satt och funderade på om jag hade något roligt att berätta här på bloggen. Det första som slog mig var att jag har uppdaterat min mobil så displayen ser helt annorlunda ut... Ja men på den nivån är det, haha! Spännande saker händer i mitt liv ska ni veta!
 
Nej men Budapest är som vanligt, 30 graders värme, åska och muller om vartannat. Jag läser på här hemma i lägenheten, med fläkten på hela tiden. Food och Animal hygiene pluggar jag till. 
 
Jag är en ganska bra dagdrömmare så i mellan topicsen sitter jag och drömmer mig bort till ett annat liv. Det är så enkelt när jag till exempel läser om hur olika byggnader ska vara konstruerade om man ska ha grisar, för då är min hjärna i full gång att lägga in det i mina gårds-planer.  
 
Nu blir det nog middag här hemma och sen fortsätta läsa!
 
Bild på mamma och Ala som gosar hemma i soffan, snart kommer jag och Nattis och joinar!
 
Kram <3
 

Skärpning

Hej!
 
Det är några saker under tentaperioden som inte riktigt får samma uppmärksamhet som de får annars. En av dem är matlagning och en annan är städning. Detta resulterar i att vårt kök ser ut såhär efter ett tag:
 
Inte okej! Verkligen inte! Tog faktiskt tag i det och gjorde en snabb städning. Det blev genast bättre.
 
Något annat som inte är okej är att från 30 graders värme blev det storm här, och då pratar vi storm som i mörk himmel, blåst och isbitar (!) haglande ner.
 
 
En tredje sak som inte är okej är att jag fegar ut från mina muntliga examer. Gah! Måste sluta lämna in mina topics, vad är det med mig. Okej, djupt andetag och gå vidare! 
 
Kram kram

Kungliga likheter

God natt!
 
Eftersom det är nationaldagen idag så satt jag och gottade mig i kungliga-nyhetsklipp. Älskar kungliga bröllop (okej då, bröllop i allmänhet.. men de kungliga är ju lite mer pampiga) och snart närmar vi oss ju Sofias och Prins Carl Philips bröllop.
 
Och när jag tittar på alla dessa klipp så slår det mig att både Sofia och Philip har look-alikes i Hollywood. 
 
Philip är ju sedan länge känd som en kopia av Orlando Bloom
 
Men titta på Sofia och Rachel Bilson (från OC och Hart of Dixie)
 
Lika!? Ja!
 
I alla fall, nu ska jag sova och drömma om att jag är en prinsessa, eller nått!
 
Natti natti
 
 

Nationaldagen 2015

Grattis Sverige på nationaldagen! 
 
Saknar mitt fina land lite extra idag, men snart är jag hemma. Skärgård, röda stugor, skog och ängar <3 ahh Sverige, snart kommer jag! 
 
Har haft vårt eget lilla firande här borta i Budapest. 
 
Glass med jordgubbar på balkongen
 
Sen lagade Christian en god middag med fläskfile, potatis och Café de Paris, och så hans goda coleslaw till det. Mums!
 
 
Christian frågade vad jag ville dricka, "energi dricka tack, men kan jag få det i ett vinglas så det ser lite mer fancy ut?".. haha, är man student så är man. 
 
Kram kram

Och så var de bara 4

God morgon!
 
Betygen för Forensic är uppe, och det blev en till fin fyra. Än så länge är jag på banan!
 
 
State vet är näst på tur, tyvärr är inte heller detta ämne speciellt intressant. Men men! Lite kaffe och energidryck så ska det nog gå in i huvudet det med.
 
Fast energidryck biter inte på mig längre. Igår drack jag två energidrycker och en kaffe inom loppet av en timme. Och ca en timme senare kunde jag somna som en stock. 
 
Kram kram
 

Lugnar nerverna

Hej! 
 
Stressad idag! 30 grader varmt ute och jag ligger massa topics efter min studieplan,  redan..
Satt mig på balkongen för att varva ner lite, och vem kommer då och lägger sitt purrande huvud på min fot? Man kan inte låta bli att bli lite lugnare av detta.
 
 
Kram

RSS 2.0