Snö till solsken

Hejsan!
.
Nu har jag flera små saker att berätta. Jag kan börja med att säga att till skillnad från vädret igår, med snöstorm och blåsigt, är det idag strålande sol och uppe i 14 grader. Varmt!
.
Sen kan jag också berätta att jag klippte håret för första gången i Ungern igår. Det var väldigt spontant, gick dit på morgonen, gick på lektion i 45 min och sen klippte jag mig. Men det var ingen trevlig upplevelse, inte för att jag inte blev nöjd, det ser väldigt bra ut, men för att jag var nervös hela tiden. Ingen där pratade engelska och jag jag tror jag upprepade fem gånger att jag fortfarande ville ha det låååångt. Hon måste tyckt jag var knäpp, men bättre att vara övertydlig innan det är försent liksom :P.
.
Idag har jag varit väldigt trött! Sover så himla dåligt på nätterna och jag vet inte varför. Försöker analysera vad det kan vara för fel. Men jag äter bra, stressar inte alls mycket och jag tränar massor.. Dock ska jag pröva och dra ner på iste drickandet ett tag. Jag dricker ca 3 liter iste om dagen, och ofta blir det väldigt koncentrerat som under en timme till exempel. Kan vara det kanske, inte vet jag hur, men värt att testa.
.
Så all denna förlorade sömn resulterade i att jag satt och halvsov under hela genetik labben. Han stod där framme och pratade om DNA tester och pappa och mamma ko.. bla bla bla... Zzzzz..
Ibland kan det bli lite fel när ungrarna pratar engelska (de få som kan alltså), genetik läraren skulle prata om en pensionerad veterinär, men istället för att säga "retired" så sa han "retarded". Tokigt det kan bli!
.
Ikväll blir det därför en filmkväll, för jag orkar inte göra nått annat. Startade med första filmen igår "Crazy stupid love" och nu laddar jag upp inför "a lot like love" och senare "grease".
Haha känns det lite tjej-film inspirerat :P? Peter har lång case tävling till i morgon så jag måste ju hitta på något kul för att inte sakna honom för mycket.
Kramar

God morgon!

Detta var jag i morse:
Nej inte riktigt :P kanske någon gång i framtiden. Hoppade faktiskt över yogan idag för jag är lite sliten i armarna/axlarna, och då är det nog bäst att vila.
.
Det snöar ute! Hur mycket som hellst! Jag trodde knappt mina ögon.. Det vara 10 plusgrader för någon dag sedan i skuggan. Våren ska komma tidigare här än i Sverige, och enligt aftonbladet skulle det ju bli rekordvarmt och vår nu i Sverige.
Jag har inget emot snö, men nu började man ju faktiskt njuta lite av vårjackan och en värmade sol.
.
Snart ska jag ladda för virologi lektion!
.
Ha en toppendag!

Topografisk anatomi i stallet

Hej hej!
.
Nu är jag på braaa humör! Dagens topo practical hölls i stallet. Den gemensamma reaktionen på detta tillkännagivandet från alla hästintresserade i klassen blev "ohhhh PONNIIIIES!".
Vi fick klämma och känna på hästens framben för att hitta benstrukturer, nerver, "blocking-points", "injection points", bursor, cartilages, leder, osv. Mycket intressant och givande :). Älskar topgrafisk anatomi (hör med mig i maj-juni någon gång, när tentorna är i full gång, kanske drar tillbaks det utlåtandet då :P).
.
Tidigare idag var det virologi lektion, vilket är riktigt intressant och inte alls så svårt och komplicerat som jag fruktade innan. Har skrivit ut alla topics powerpoints och det blev ungefär lika mycket som en liten del av ett physio midterm, härligt :D.
.
Sen kommer det ju såklart den mindre roliga delen när vi ska memorera långa jobbiga virus namn, men det är senare det!
.
Innan jag gick till stallet körde jag ett till yoga pass, hängde med bättre denna gång och jag orkade nu hälften av passet :P. Det är typ som stretchning i lite roligare form, samtidigt som det är ansträngande medan man gör det så man får in träning också. Bra för mig helt enkelt :).
.
Nuuu ska jag... plugga antar jag.. Börjar nog med biokemi, sen biomatte, och om det blir nån tid över ikväll tar jag fram kemin. Tycker ni att jag verkar undvika kemin?, jag säger bara: ni har så rätt så :).
.
Kraaam <3

Till motsatsen är bevisad

Hej hej!
.
Min morgon började med en mysig stund framför datorn och melodifestivalen :) Älskar att svt play fortfarande tillåter utländska tittare (som mig). Alla andra, så som tv4 och tv3 har stängt ner den möjligheten. Grr.. Men men! Nattis och jag satt där och följde programmet med spänning. Är inte låtarna mycket bättre i år, inte så många katastrof låtar som de brukar ha med?
.
Efter det åkte jag till Deak och mötte upp Caroline, vi skulle kolla om vi kunde hitta bra saker/kläder till balen som kommer snart, temat är old Hollywood. Men jag har ingen klänning att ha på mig, har bara en kort klänning.. och det är ju inte helt rätt. Någon som har något tips hur jag skulle kunna få denna klänning till "Old Hollywood"?
.
Sen har jag faktiskt pluggat kemi, riktigt stolt över mig själv! Nattis-latmask har legat och sovit på sitt eget speciella vis hela dagen.
Passade på att klippa hennes klor när hon låg så bra till, det slutade med en morrande katt och en tass-örfil i ansiktet på mig.
.
Och för en stund sen så var jag ute och sprang, tog den längre rundan idag och det gick bra :). När jag kom in så tänkte jag att jag skulle prova på något nytt, nämligen yoga. Jag har aldrig förstått riktigt meningen med att stå/sitta/ligga och kråma sig på golvet som träningsmetod. Men samtidigt vet jag att man får en bra kroppskontroll  över att göra det, så jag tänkte: varför inte!?
Sååå alltså.... yoga är SKIT JOBBIGT! Seriöst! Jag tog fram ett youtube klipp som skulle vara ett pass på 30 min, uppdelat i fyra delar. Resultatet av det hela, yoga-passet vs Nina, 1-0. Jag var helt slut, och jag körde bara den första fjärdedelen. Haha! Låg på golvet i en liten hög och flåsade efteråt, medan Nattis hoppade runt och undrade vad det var för ny lek jag kommit på.
.
Mitt nya tränings schema blir därför: springa varannan dag, yoga så mycket jag hinner/orkar, och så typ 100-200 situps.
.
Nu ska jag hitta något att äta.
.
Kram kram

Bra och ha

Hejsan!
.
Kom just hem ifrån en liten shoppingtur med Mari på Arena Plaza. Ibland måste man handla sådana där lite udda saker, men som är väldigt välbehövligt. På min shopping-lista stod det: USB minne x2, färgpennor, bra-för-håret-kräm och massa kattgodis. Och jag fick tag i allt det :) Mari och jag gottade oss i alla sortes katt och hundgodis i affären, bortskämda fyrbentingar är vad vi har :P men det är mysigt.
.
Därefter tog vi en fika:
.
Nattis blev glad när jag kom hem med saker till henne!
.
Det blev ingen kemi läsning idag, dock läste jag ikapp på virologin. Att läsa lecture notes från virologin sätter verkligen mina engelska kunskaper på prov. Sitter med google translate uppe hela tiden och slår upp ord som jag inte kan, hoppas jag lär mig en del på det i alla fall.
.
Nu ska jag hitta på någon mat.. Tror det blir kyckling och potatis i ugn, mm!
.
Kram <3

Fridays, bowling, drinkar

Halloj!
.
Igår var det svensk-träff här i Budapest. Vi börjar få ihop ett helt gäng nu alltså! Med bidrag en finsk och en norsk tjej var vi 14 stycken. Kvällen började på fridays
.
Och när alla var mätta och nöjda gick vi och bowlade. Jag är jätte stolt över min egen insats! I vanliga fall spelar jag jätte dåligt eller jätte bra (på grund av tur), men nu var jag liksom någonstans mitt i mellan :P vilket betyder att det var mer skicklighet än tur när jag gjorde något bra ;) om det låter logiskt?
.
Därefter åkte vi till Liszt ter, litet torg/gångväg med många bra resturanger. Vi gick in på ett ställe där och beställde massa roliga drinkar och satt och pratade. Sen skulle folk vidare till Simpla, men jag hoppade det och gick hem till min lockande säng istället ;)
.
Nu ska jag dra mig upp ur sängen och börja med något plugg. Vad ska jag välja? Tror det blir kemi, ett tag i alla fall ;)
.
Kram

...

I have died everyday waiting for you

I have loved you for a thousand years

Om ni hittar en drake, en alv, en talande katt, en magisk lampa, ett förtrollat slott, en enhörning, en hobit, en fågelfenix, en kentaur eller ett annat sagoväsen, ja först då tänker jag prata om hurvida vi ska ha kung, drottning, prinsar och prinsessor kvar i Sverige. Försök inte utplåna den lilla magin vi har kvar..

Prinsessa

God morgon!
.
Åh det är så himla härligt, grattis Victoria och Daniel! En liten prinsessa :) Vilken fin dag!

Tankar

Halloj igen!
.
Skämdes lite för mitt dåliga inlägg förut, så efter att ha filosoferat lite i duschen har jag faktiskt något vettigt att säga :P
.
Jag har kommit fram till följande: det är toppen att vara Svensk!
Bevis material: ni vet hur pinsamt det är att behöva fråga en person flera gånger typ "vad sa du?", sådär efter tredje gången så förklarar man lätt - förlåt, men kan du ta det en gång till för att jag är svensk och blond. Det behövs ingen mer förklaring, jag lovar, de accepterar direkt. Har fungerat för mig ett flertal tillfällen i alla fall.
.
Sen är det ganska praktiskt att vara Svensk för att man förstår norska också, speciellt här då det vimlar av norrmän. Jag och Ellinor stod och pratade, en norsk tjej gick förbi och vi utbytte några meningar. Efter kom en engelsk tjej fram och ba: "förstod hon just vad ni sa?" , vi "jaa..", hon: "men ni är svenskar och hon är väll norsk?", vi: "jaa..", hon: "ha, vem behöver engelskan egentligen!" och så gick hon. :P
.
Sen tog mina filosoferingar slut, för Nattis tog mina trosor och sprang iväg med dem och jag var tvungen att kasta mig efter henne.
.
Nuuu ska jag sova!
.
Natti natti <3

Håltimmarnas dag

Hejsan!
.
På onsdagarna har jag verkligen ett märkligt schema. Två timmar biokemi, två timmar håltimme, två timmar animal genetics, två timmar håltimme, två timmar biokemi labb.
Labben gick i alla fall bra idag :). Nu har vi två test under labbarna, ett skrifligt i början och ett muntligt i slutet, bara för min skull! Haha nej kanske inte, men jag föredrar att få skriva det jag kan först, eftersom när jag blir utfrågad har jag förmågan att få hjärtattack/kortslutning i hjärnan :P.
.
Jag har absolut inget roligt att berätta just nu.. så vi får nog ta och runda av där.
.
Ha det bra
Kram <3

Våren är här!

Hej!
.
Nu är våren hääär! Vaknade i morse och såg att det var strålande sol ute :D. Snön har nästan smält bort och det är för varmt att gå i vinterjacka. Jag hade tänkt att ta en lång sovmorgon i morse, men en viss katt (Natalija Ivanova..) har kommit på det optimala sättet att väcka mig. Först vaknade jag av att hon pussade mig på munnen. Ja, vi pratar fortfarande om en katt :P vaknar av något kallt mot min mun och slår upp ögonen, där ligger Nattis med sin kalla lilla nos mot min mun och börjar spinna så fort jag tittar på henne. Sen blundar jag och en mjuk liten tass klappar mig försiktigt på kinden. Tittar igen och mummlar "gå iväg Nattis, sovmorgon idag". Böjer bort huvudet utom räckhåll för henne och blundar, samma sak igen, Nattis klappar mig försiktigt längs kinden. När jag tittar så stirrar hon rakt in i mina ögon.. Aww man kan ju inte motstå henne. Fick vakna och gosa en stund :P
.
Hade bara en lektion idag, virologi. Sen stack jag ut och sprang i parken. Så härligt var det! Solen i ryggen och parken i princip för mig själv :).
Sitter nu och pluggar och lyssnar på musik. Brukar aldrig ha musik på när jag pluggar annars, brukar bli för okoncentrerad. Men jag får anstränga mig lite extra helt enkelt, för det är så mysigt.
.
Två härliga låtar :)
Kram <3

Facebook trend



Pubquiz + pubcrawl = sliten Nina

Hejsan!
.
I fredags var det Pubquiz på Beckets. Norska studentföreningen ANSA ordnar några fredagar under en termin frågesportstävling för alla som vill. Vi svenskar bestämde oss för att vara med och också bilda vårt eget lag "svenskarna". Det var jätte trevligt att sitta och prata och försöka svara på frågor. Men eftersom 90% av frågorna var typ "var ligger Norges...", eller "vad heter Norges.." så hade vi det lite knepigare, så det resulterade i en sista plats :P. Men det var kul ändå, och norrmännen fick sig ett gott skratt av att höra "och på sista plats har vi svenskarna" efter varje runda ;).
.
Efter quizet togs borden bort och det blev som ett vanligt dans uteställe.
.
Morgonen efter stack jag ut och sprang, det är bra att variera mellan ohälsosamt liv och hälsosamt tänkte jag.
.
Redan klockan ett på dagen startade Pubcrawlen. För de som inte vet vad ett pubcrawl är så innebär det massa drickande på olika pubar, galna uppdrag påvägen och andra tokigheter.
Uppdragen som vi gjorde var bland annat: piercing (två i gruppen gjorde det), SMS -roulett, lapdance, body shots, beställa whooper inne på McDonalds, sätta sig i mellan ett par som pussas, övertala bartenden att få blanda sin egen drink (de två sista gjorde bara jag), pussa en personal osv osv..
Det slutade på Beckets där det var dans och fest! Så kul dag/natt alltså!
.
Bilderna är inte mina, utan snodda från fb och carolines blogg: http://carolineholmberg.wordpress.com/
.
Vårt lag:
Piercing studion..
Vad man skulle dricka vid de tio olika puberna, dock anpassade jag listan efter min egen kapacitet. Jag är 157 lång, man har vissa begränsningar när man är 7 cm från dvärg.
.
Idag hade vi topografisk anatomi lektion, sen virologi och så topo practical. På virologin gick Caroline och jag fram och pratade med läraren för att fråga om han skulle kunna tänka sig att lämna ut sina powerpoints till oss i klassen, så att man inte behövde stressa och skriva av all text på varje lektion. Det blev en lång diskussion om varför vi ville ha vårt studiematerial nu, och inte nöjde oss med att få det någon vecka innan provet. Hans argument var att han tyckte det var konstigt av oss och att han inte ville att det skulle ligga ute på internet där alla kunde få tag i det. HERREGUD! Det skulle aldrig hända i Sverige, att elever blev nekade till studiematerial (specellt inte när det är det enda vi har att gå efter)! Och varför kan de inte uppdatera sin 20 år gamla hemsida, med lite proffsig inloggning eller nått. Men Caroline och jag gav oss inte, så tillslut fick vi ta några lecture notes på ett USB.. Szent Istvan university alltså..
.
Sista lektionen var det ju praktisk undervisning, och vi hade en levande hund! Det kändes väldigt speciellt :P man blir mer van med döda hundar här. Det är så skön stämning på den topografiska anatomin jämfört med den vanliga anatomin. Lärarna behandlar oss bättre nu, som att vi inte är ett gäng idioter, och det känns mycket lättare när vi har en så stor grund innom ämnet att stå på från innan.
.
Nu ska jag börja plugga biokemi, jippieee..
.
Kram kram

Olof Palme skjuten! :O

Hejsan!
.
Jag kom just in från en härlig springtur i parken. Tänk vad snabbt kroppen anpassar sig till träning! :) Men när jag sprang min vanliga runda så upptäckte jag det, statyn av Olof Palme (som står längs stigen) har fått flera hål i sig. Vi kommer nog aldrig få reda på vad som egentligen hände va, med statyn alltså.
.
Torsdagar är den "värsta" dagen när det gäller mitt schema. 1 timme etologi, två timmar biomatte, en timme genetik och två timmar biomatte praktisk. Detta utan någon håltimme eller något i mellan.
.
Jag tycker om biokemin, för att läraren är så himla bra. Men det är såå mycket. En av tavlorna i slutet av lektionen:
På ena halvan glycolysis och andra halvan gluconeogenesis.
Ibland är det lite knepigt att se vad det står, men vi hjälps alltid åt att tyda texten.
.
På biomatten så håller vi på ett program som heter R-commander. Och det är så sjukt värdelöst. Det är inte ens matte? Och varför ska vi läsa det överhuvudtaget.
Man ska hålla på och föra in olika värden från tex ett excell dokument och så kan man fråga programmet efter saker som: minsta värde, hösta värde, median, genomsnitt och bla bla bla.
Nu ska jag göra lite situps och rygglyft, sen blir det mat och så plugga biokemi!
.
Kram kram

Avslappnad studieteknik


Japp, det är vad detta är. Nej usch alldeles för avslappnat faktiskt! Jag pluggar ingenting.. Tror att min kropp "skyddar mig" från att hamna i samma plugg-stress som i tentaperioden genom att ignorera den växande högen med saker att göra. Har typ helt tappat självdisciplinen! Förut var det typ såhär: "Gå och plugga nu Nina" "Meen.." "Nu!" "Okej då."
Men nu är det istället: "Gå och plugga nu Nina" "Meen neej, orkar inte, en serie till" "Okej då, men sen plugga" "Kaaanske.. nee"
.
I morgon är det allvar! Då, då, då ska jag verkligen plugga!
.
Natti natti på er <3

Snö kaos

Halloj!
.
Nu har jag varit på min första animal genetics lektion. Visst låter det spännande? Det var det inte :P Men det kanske blir bättre. Första halvan av lektionen handlade om djurens ålder, och det enda som var intressant (om hur man faktiskt kan avgöra hur gammalt djuret är på typ tänderna) förstod jag inte. Sista halvan var om hur man märker djur, vilket i det stora hela var att titta på verktyg som såg ut som tortyrredskap. Nee inte min grej det där.
.
Just nu är det snö kaos här i Budapest, jag kunde knappt se något när jag gick till skolan för det verkligen ös-snöade :P (eller vad man säger).
Min innergård:
.
Vissa människor har ju för vana att köpa massa saker till sina kompisar och så vidare, för att bli populär och omtyckt. Jag tror jag håller på med samma sak mot Nattis. Men jag blir glad av att få skämma bort henne... så det kan väll inte vara fel.. Hon har nu tre olika sorters foder, en ask med små godis och innan jag gick hem idag gick jag och köpte fyra nya leksaker till henne. Så nu hoppar hon glatt runt och jagar studsbollar och låter som en galen gris :P
.
Kram kram

Alla <3 dag

Hej!
.
Att tycka att alla hjärtans dag är det viktigaste som finns är en sådan klyscha, att hata alla hjärtans dag är en lika stor klyscha. Så jag säger bara glad alla hjärtans dag <3.
.
Jag har "firat" dagen med virologi lektion, löprunda och med min kissemisse.
.
Virologi kursen börjar redan gå utför känner jag, kommer nog bli en av de kurser man bara struntar i tills man faktiskt måste lära sig det, dvs en vecka innan tentan.
Löpningen gick som förväntat :P springer man inte på hundra år har man inte så bra kondis. Så jag sprang tills jag mådde illa och sen gick jag hem.
.
Nu ska jag fortsätta pussa på Nattis, som till och med fått hjärtformade godisar idag.
Hjärtan till er <3<3<3<3

4e terminen

Hejsan!
Idag var jag och registrerade mig till den fjärde terminen, så nu är det igång på allvar!
.
Morgonen började med topografisk anatomi lektion. Det är som vanlig anatomi, fast mer om strukturer som man känner utifrån och dissektionerna är mer likt en riktig operation.
Därefter var det virology, som handlar om virus osv. Dagens lektion var om hur virus ser ut, metoder hur man ska kunna se vad det är för virus och sådant. Senare kommer vi läsa mer om de olika virus typerna och lära oss namnen på dem.
.
Alltså kolla bara på detta lilla monster, med icosahedral head och helical tail, man ser ju att den är ond! Som i filmer när en galen elak man sitter där uppe i "huvudet" och styr den stora roboten som klampar ner staden. Om ni förstår vad jag menar :P?
.
Därefter var det topografisk anatomi igen, fast denna gång praktisk. Det var faktiskt riktigt roligt! Först dissikerade vi örat, man skulle följa örkanalen och hitta nerverna runt omkring, dela mellan external och internal
ear och lite annat smått och gott.
Sen var det Inguinal ring som skulle hittas. Man tror att man vet var det är och allt, men jag kan säga att det var svårt att veta var man skulle börja när det var massa päls på hunden (vilket vi inte brukar ha). Men det är kul att lära sig ett mer "verklighetstroget ingrepp".
Sen skulle jag titta på hjärtat och lungorna. Detta har vi gjort förut, men istället för att bara klippa upp en massa revben så fick vi nu bara öppna en smal glipa mellan två revben och sen hitta alla strukturer från den öppningen. Tyvärr är det så att många människor blir ganska egoistiska om sin plats, alla vill se och ha bästa utsikten  över hunden, eller gärna få göra hela dissektionen själv. När jag har dissekerat något erbjuder jag mig alltid att förklara för de andra allt jag har hittat osv. Men man tänker olika. Så efter några frusterade försök att få kontakt med "hjärt och lung dissektions gruppen" så tog jag och en annan norsk tjej en egen hund som råkade vara ledig och gjorde allt själva. Jag hann gå igenom allt och till och med ställa mig och anteckna efteråt. Så lyckad lektion helt enkelt :).
.
Nu ska jag plugga med min studiekamrat Nattis, och sen ska jag ut och äta med svenska tjejerna i min klass för att fira den andra Nina som fyller år idag.
.
Nattis vägrade att låta bli min penna, så nu har hon fått en egen penna som ser ut som en spruta. Är man veterinärstudent-katt så är man ;)
Hon har också lagt märke till att bästa sättet att få uppmärksamhet är att ta något som jag behöver använda ofta, som mitt sudd :P
Kram <3

För bättre tider

Halloj!
.
I morgon börjar nya terminen (för mig, enligt skolan var det förra veckan :P) och jag känner mig faktiskt riktigt taggad! Känns som denna termin kommer att bli bättre än förra, den måste bli bättre!
Min kalender är nu ifylld med labbar, helgdagar, lov och midterms. Och det ser bra ut! 12 skolveckor, sen tentaperiod och sen sommar.
.
Känner ni min positiva inställning här ;)? Hoppas den ska hålla hela terminen ut. Till min hjälp har jag tagit med en fin dagbok som jag fått av Lisa där jag ska skriva bra saker som hänt, glada nyheter, när jag känner att jag gjort något nyttigt och utvecklats osv. En må-bra bok helt enkelt :)
På pennan står det "NINA: En glad person med stor viljekraft", så den passar utmärkt till dessa skrivtillfällen.
.
Så nu måste jag berätta lite om vad jag höll på med de sista dagarna av mitt lov. I torsdags var jag i Flottsbro med Ellinor och åkte snowboard. Det var såååå härligt! Det måste vara en av de bästa sakerna man kan göra i livet! Elli och jag konstaterade att "de som inte tycker om vintern kan aldrig ha ägt några täckbyxor när de var mindre" (eller äldre för den delen heller). Vi åkte hela dagen och när vi satt på bussen hem var vi så trötta att vi skrattade åt allting, det är en skön känsla.
.
Påväg till Flottsbro. Vi var inte jätte populära i tunnelbanan i rusningstrafik :P
Lycka <3
På fredags morgonen åkte jag till Peter i Uppsala. Vi åt lunch, gick lång promenad, Peter gjorde supergod middag och sen avslutade vi med film och efterrätt - frukt doppad i smält choklad. Eftersom vi missar alla hjärtansdag så blev det vårt eget firande i förskott.
.
Nu ska jag ut en sväng :)
Vi hörs!
Kram <3

Back in (Buda)pest-en

Hej hej!
Ja nu är jag tillbaks i Budapest efter en lång resa med mellanlandning i Amsterdam och en bråkig "jag vill inte vara med längre" kisse.
Nattis i Amsterdam, allmänt sur på mig :P och hon blev surare! Men nu går hon runt och spinner i lägenheten med sitt vanliga glada humör.
.
Nu ska jag sova, blir längre inlägg i morgon.
Natti natti

Nästan van ;)

Hej!
.
Ja nu börjar jag vänja mig med ledigheten. Äntligen vaknar jag inte med en klump i magen och halvt panik över att jag måste sätta igång och plugga. Men nu när stressen och alla spänningar börjar lägga sig så har jag ju självklart blivit sjuk. Precis som efter förra tenta perioden så känner jag mig febrig och inte riktigt okej. Men men, det är ju nästan som ett gott tecken då ;).
.
Frukost med familjen och Peter.
Mamma och jag bakade bullar :)
Bilder från ridtureren nyss. Strålande sol, barbacka och utsikt över isen. Kan knappast bli bättre..
.
Peter åkte till Uppsala sent igår, men vi hann med en trevlig middag med hans föräldrar. Räknar ner tills fredag då jag får åka till uppsala också.
.
Nu ska jag dricka mitt te och mysa i soffan, och kurera mig från min "efter tenta period- feber".
.
Kraaaam <3

Snö-bus

God morgon!
Sitter här i soffan och ska snart äta frukost. Åh vad det är skönt att ha en lugn morgon utan att tänka "måste sätta mig och plugga nu".
.
Igår var mamma och jag ute och red, med fyra hästar. Fossa och Disan, två år, fick följa med som handhästar. Vi tänkte att om vi nu ska ramla av så kan vi ju göra det i den mjuka snön ;). Men allt gick bra, ingen ramlade av och ingen häst bråkade. Så det får vi göra om!
.
Sen var det bara en snabb lunch och så ut i snön igen. Denna gång pulka åkning efter bil. Har ni testat det? Det är sjukt kul! Pappa körde bilen och Jens, Peter, Ettan och jag åkte efter. Med lite enkel statistik kunde man räkna ut att vi tjejer var 100% bättre att hålla oss kvar i pulkan :P.
.
På kvällen åt vi en jätte god middag som världens bästa mamma lagat. Melodifestivalen var på (såklart, det är tradition hur dåligt det än är ;)).
Sen som kusin Sandra och Danne över och vi spelade pictionary. Peter och Danne, mot mig och Sandra. Kusinerna utklassade killarna totalt!
.
Kan ni gissa vad det är? Båda bilderna föreställer samma sak, en bild från vardera lag.
Svar: fnyste.. ;)
.
I natt var det 26.3 minus ute! :O Och det är fortfarande kallt idag, så ingen ridning. Får hitta på något annat skoj :)
Kram kram <3

Mys <3

Hej <3
Morgonen började med en härlig ritt med mamma och isisarna Pilta och Aqua! Det var blandat snö och sol hela rundan och det var jätte härligt!
.
Sen åkte jag till Gustavsberg och fikade med Ellinor på Delselius, vilket var hur mysigt som hellst! Hur kan det kännas så lätt att prata med vissa personer? Det bara blir så antar jag :P
.
Nu sitter jag i soffan och väntar på att Peter ska komma :) Saknar honom massa! Och det blir också super mysigt!
.
Ha en mysig kväll allihopa ;) <3

Mer mer mer

Hej!
.
Jag kan bara inte få nog av detta fina snölandskap!
Kram <3

Fina snötäckta Sverige

Hej!
.
Så var jag hemma igen, och det känns så himla skönt!
Min morgon började kl 03.15 med att fixa det sista i lägenheten, tog flygbussen till flyget och fick en händelsefri resa hem till Sverige.
Det första jag gjorde när jag kom hem var att dra på mig vinteroverallen och bege mig ut i skogen med tre av katterna: Atlas, Sissla och Nattis :) Katterna busade och jag gick och andades in den friska luften och tog kort.
Kram kram

RSS 2.0