En lista med listor

Hej hej!
 
Äntligen klar med pluggandet för ikväll! Fastnade med patho topicsen som jag håller på att fixa till inför final i sommar. 
Klarade föresten patho midtermet förra veckan (om jag inte redan sagt det) och den andra tentan i electiven som jag hade samma dag klarade jag också. Det var inte väntat kan jag säga.
Känns alltid skönt att bocka av tentor, för nu när vi ändå kan skymta målet i utbildningen så känns varje klarad tenta som att man tar ett steg närmre slutet.
 
Men förutom tentor så har jag nu så mycket saker att tänka på. Jag är en person som alltid har "to-do-lists". Skriver upp saker som ska göras och bockar sedan av dem när jag är klar. Men just nu har jag så mycket listor att jag behöver en lista för att skriva upp alla listor. Haha ni förstår vilken röra!
 
Några listor som jag har att arbeta med:
- International day - jag står som ansvarig även detta år för att organisera det svenska bordet. Kul, men såklart blir det arbete. 
- Shift veckan på Ullö, måste packa och ha mat med mig för att bo på stordjurskliniken i några dagar i sträck.
- Resan till Italien - massor att tänka på med packning (saker som mamma ska ta med från sverige, saker härifrån och saker till Nattis) och så är det ju själva resan med biljetter och tågbyten och hej vilken röra.
- Resa till Norge - tar jag som det kommer
- Nattis ska paras! Papper ska ordnas, datum ska prickas, hembesök hos hane, uppfödarnamn förfrågan måste skickas in, ultraljud, resa hem med Nattis när hon är parad
- Jens tar studenten, mitt i min stressiga examensperiod. På nått sätt ska jag kasta mig till Sverige en vända
- Thesis måste börja ordnas upp, ta kontakt med det department jag vill jobba med och sådant
- Sommarpraktiken ska bokas upp
 
Och utöver det vill jag gärna vara förberedd för alla examer som börjar i mitten av Maj. 
 
Det ska gå, mina listor löser allt!
 
Natti natti
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0