Läkarbesök, tillfriskning och skola

God morgon!
 
Nu bärjar jag äntligen vara på bättringsvägen. Febern och förkylningen har gått över till vanlig hosta, vilket brukar vara ett tecken på att man snart är återställd. 
 
Igår var jag på FirstMed, vilket är ett amerikanskt sjukhus här i Budapest. Ville kolla upp min axel som bråkat i tre veckor (!) nu. Sjukhuset var jätte fint och såg ut som vilket svenskt sjukhus som helst. 
Läkaren misstänkte att det var en "rupture of the suprascapular muscle". Så jag har fått ett recept på lite tabletter att hämta ut, ett stort plåster som ska lindra värken och på måndag ska jag gå till en specialistklinik på ultraljudsundersökning och bekräfta om det är vad vi tror. 
 
Tillbaks till skolan :) Bacterilogi labben igår gick både bra och dåligt. Lärarens muntliga förhör var väldigt smärtfritt för än gång skull. Jag fick bara en fråga, och lyckades svara på den direkt, sen var han nöjd med det. Det skriftliga provet däremot.. helt konstigt. Det är "true or false"-test, så man får olika statements och så ska man säga om det är sant eller falskt. Gissade på mer än hälften för hans frågor var så märkliga och invecklade denna gången. Men men, bara jag klarar gränsen så är jag nöjd. 
 
Sista minuten plugg på McDonalds inför labben:
 
Nattis och jag myser till ett Glee avsnitt när jag var för krasslig för att plugga. 
 
Nu är det dags för brunch och sen fortsätta plugga!
 
Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0