Vems är felet?

God kväll!
 
Satt och pluggade pharma, mina grannar verkar ha fest och spelade hög musik, kom på mig själv att tänka ilsket "har de inget bättre för sig att göra".. Tänkte igen.. kanske är det normalt att festa på fredagar..
 
Har varit uppe och Carolines katter och gett dem mat och medicin. Bella får för astma-allergi och Baggis får för placebo effekten, det vill säga leverpastej utan tablett. 
Caroline har verkligen gjort en hjälteinsats med de där katterna. Två gatukatter som var små och ynkliga, och nu är de fina i formen, blanka i pälsen och urmysiga. 
 
Det är lätt att adoptera både hund och katt från Budapest. Ska ni någon gång skaffa en liten fyrbent vän (eller hör om någon som har tänkt göra det) tänk på FAPF först. De tar in hemlösa djur, placerar ut dem i fosterhem hos veterinärstudenter tills de hittar ett permanent hem i Sverige, Norge, England, Tyskland osv. 
 
När de kommer till sverige är de vaccinerade, steriliserade/kastrerade, chipmärkta och har pass. Ingen karantän tid eller något krångel alls. Tänk på saken :)
 
 
 
Natti natti <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0