Equus, vampyrer och studiefokus

Halloj!
 
Dåligt med uppdateringar på bloggen nuförtiden, man har inte haft någon tid att sätta mig ner och skriva. Ligger nu i sängen och ska nog avsluta denna flitiga dag med en serie.
 
I torsdags var jag på "vets got talent", ordnat av FSA, studentföreningen här. Det var på Equus och jag fick för första gången se vad alla pratar om. Det är en lång källare med flera rum som har gjorts om till en festlokal med en liten bar och en scen. Inget för människor som har lätt att få panik i trånga utrymmen. Fönstrerna gick inte att öppna och det fanns bara en smal gång ut. Men på något konstigt sätt så måste jag ändå säga att det kändes trivsamt där.
Elverna som uppträdde hade verkligen talang! Så himla duktiga på att sjunga och spela gitarr. Efter dem uppträdde även min lab diagnostic lärare med ståup. Självklart berättade han roliga "case" som han hade varit med om under sin tid som veterinär. Ingen kunde sluta skratta när han berättade om den döda sköldpaddan som ägaren var helt övertygad om att han bara var lite trött och behövde medicin, för den "rörde ju huvudet om man skakade på den". Man kommer säkert vara med om en hel del udda fall. 
 
Ingången till källaren: 
 
På fredagen hade Caroline och jag studiedate hemma hos mig då vi gick igenom patho pr topics. Vi tog en paus och sprang en runda runt margit (6 km), och sen pluggade lite till. 
 
Därefter var det dags för bioooo! Breaking dawn, part 2! Och bio-popcorn!
Tyckte filmen var okej, men att Jacob fick glänsa lite mer än Edward... och jag är ju team-Edward ;). Det var så sjukt kul att höra publiken under filmen, scenen när Jacob visar sin hyffsat vältränade kropp orsakade ett flämtande ljud bland alla tjejer, (jag kan väl erkänna att jag råkade ge ifrån mig ett litet "ahhm" jag också). Och den lilla tvisten de lagt in i filmen och alla utbrast "meeeeh!". Härligt när publiken är så inne i filmen. 
 
 
I dag har Carolines och min studiedate fortsatt, den började här hos mig, sen blev det paus och en vända till Westend och så fortsatte vi plugga uppe hos henne. Beställde mat från netpincer och kollade ut nya trick som vi ska lära våra kissemissar. 
 
Redan julpyntat på Westend
 
Det var allt :)
Sov sött fina ni <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0