Dagarna flyger förbi

Hej hej!
 
Den här veckan går alldeles för snabbt, redan onsdag och arbetsdagen är slut. Idag var veterinären här (igen, som varje måndag, onsdag och fredag!). Fick känna på ett 45 dagars foster! Så himla häftigt, men man känner sig lite vilsen där inne måste jag säga. Men veterinären sa att han också tyckte det i början och att man "inte kände något" medan han nu tänker "hur kunde jag inte känna allt det här", så det är betryggande. 
 
Har också verkligen förstått hur man ska tyda ultraljudsbilderna. Har tidigare varit lite osäker vad han egentligen menar (visst kunde man se folliclarna och corpus luteum osv men hur låg de egentligen, hur kunde man se var man var?), men nu var allt väldigt tydligt. Man får liksom en cross-section av allt där inne, så man ser det som att det är rakt framför en, eller hur jag ska beskriva det. 
 
Pilen pekar på ett litet foster. Det svarta är vätskan runtomkring.
 
Sen har vi fixat i stallet och socialiserat föl :) Jag fick åka fyrhjuling också :D hästarnas staket hade gått sönder och det fick bli en snabb räddningsaktion med att stänga av elen och sätta ihop staketen igen.
 
 
Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0