Datorn lever!

Heej!
Äntligen lever min dator igen! Laddaren var trasig så antingen laddade den inte eller så skapade den kortslutning i min dator. Härliga grejer det där, teknik alltså. Fick åka till West end och leta reda på en affär som kunde ha laddare, där efter en ungrare som kunde engelska och sen fick jag äntligen en ny laddare.
Den är riktigt proffsig :P man ställer själv in volt och vilket sorts "hål" man har pa datorn :P Kände att mina MVG kunskaper från tekniken från högstadiet kom till användning där ;)
Det jag har sysslat med de senaste dagarna är bland annat en mysig fika-kväll med alla nya svenska veterinär studenter. Det blev mycket lyckat och vi fick bra respons. Vi försökte dela med oss av allt vi lärt oss om skolan och Budapest under året vi varit här och de antecknade bra "kom-ihåg-saker".
Elli och Caroline bakar innan gästerna kommer :)
Sen har jag haft min första biokemi labb. Usch vad nervös jag var, min hjärna var total blockad under hela introduktionen till labben och jag kunde inte säga en smart sak. Men sen gick det bättre och det var faktiskt riktigt kul. Vi kollade enzym aktiviteten i blodet, hur mycket phosphate det fanns och buffer kapaciteten av blodet.
Och så har jag haft min andra informatics lektion, måste bara skriva det för att kunna säga: jag ägde på det denna gång :P Jag var super snabb och 100% med hela tiden, swichade runt på microsoft word som att det var mitt eget hem liksom :P
Proffs arbete av mig ;)
Nu måste jag plugga physio! Har midterm på måndag.. Och i morgon kommer jag inte hinna plugga så mycket för då ska jag till Large animal clinic :D jippii!
Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0