På julmarknaden med Peter <3

Hej!
Idag har det hänt många bra saker :) Det började med att Peter kom på morgonen. Gick och log hela vägen till skolan för att jag viste att han skulle komma när som helst. Fick en del konstiga blickar men jag fick bara inte ner mungiporna :P han fick vara med på en biokemi lektion (som han var måttligt intresserad av). Sen kollade jag på physio midterm resultatet, och jag klarade det! Jag som sagt till alla att jag redan var körd. Så det var sista physio midtermet någonsin :D bara final kvar och sen är den kursen klaaar.
Därefter hade jag labb, sista physio labben någonsin! Det var en ganska hemsk labb dock, de hade sparat den största och mest avancerade till slutet. Vi gjorde experiment på levande kaniner, usch usch usch! Jag tycker det är så sjukt onödigt, jag lär mig inget som jag inte skulle kunna läsa mig till. Visst är det bra att få "göra saker" och inte bara titta och läsa, men inte på sådant där! Tur att kaninerna var väl nedsövda och att vi hade en hel uppsättning med smärtstillande att ge om vi misstänkte att den kände nått.  Det handlade om att stimulera olika nerver och se vad som hände med blodtrycket. Vi hade fått en superkanin, så även om vi hade klippt av båda huvudnerverna som skulle reglera blodtrycket så skedde ingen förändring. Lärarna var helt förvånade.
När jag kom hem hittade jag de här sötnosarna i min säng :P
Sen åkte Peter och jag in på julmarknaden nere vid Donau :) så mysigt att gå där!
Vi avslutade med att äta på Vapiano :)
Och nu sitter jag och skriver med mitt nya tangentbord, och Peter ligger redan i sängen. Han kommer somna vilken sekund som helst (han va uppe strax efter 4 i morse) så nu måste jag skynda mig om jag ska få nån godnatt puss.
Kram på er <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0