Dag 11 - mina syskon

Hej hopp!

Min bror heter Jens, han är nu 15 år (tror jag, jo men det är han nog) och fyller 16. Han är helt okej min lille bror, men om du inte ser ut som en konstig figur, kan förvandla dig till diverse monster och har tillräckligt bra level så är han inte vidare social mot dig. Han sitter nämligen och spelar WOW hela dagarna och nätterna.   

Om han inte spelar data så tycker han om att cykla. Och det kan han göra överallt! Cykeln följer till och med med på båtsemestrarna då han ska cykla på klipporna på öarna.  



Vi har oftast väldigt kul tillsammans, och vi har lekt väldigt mycket när vi var mindre. Nu åker vi wakeboard och snowoard tillsammans istället. Jag tycker inte att vi bråkade särskillt mycket när vi var små, och om vi bråkade gällde det ofta makten över fjärkontrollen till tvn. Eller när Jens envisades med att säga att "när jag blir stor kommer jag bli äldre än dig" och jag svarade alltid surt "nej, du kommer bli längre men aldrig äldre än mig".

Hans kompis Max är lite som en bror till mig också, eftersom de i princip satt ihop när de var små. Då var de små, söta, oskylldiga och hade respekt för mig. Nu har båda växt om mig och tar inte något jag säger på allvar. Men men, vad ska man göra liksom?

Tvillingarna Jens och Max Busunge :P


Jens liten och söt, och alltid blir han äckligt brun på sommaren också.


Jens är väldigt bra på matte, vilket väger upp hans ointresse för skolan. När han var liten försökte jag lära honom matte innan han började skolan, bäst att börja tidigt tänkte jag. Och nu ligger han alltid flera böcker framför andra i klassen, men det är kanske inte helt min förtjänst :P 

Nu ska han välja gymnasium och jag hoppas att han väljer att gå i sin systers fotspår och tar en naturvetenskaplig linje.



Och han har inte blivit helt opåverkad av mammas och mitt djur intresse. En gång när jag stod och höll i min häst så passar ungen på att hoppa upp på ryggen på henne, utan att jag märker något. Slet ner honom där ifrån direkt när jag såg honom! Nu passar han min lilla Natalija och det gör han bra tycker jag :)

Här sitter han tillsammans med Fossa :)


Jag tycker om min lillebror jätte mycket :)
Kram på dig.
   

Kommentarer
Postat av: Daniel

Jens bråkar alltid med mig helt oprovocerat.

2011-01-30 @ 21:25:27
Postat av: Nina

Aww stackars dig Danne :(

Haha

2011-01-30 @ 23:03:16
URL: http://ninasanatomy.blogg.se/
Postat av: Daniel.

Jag väljer att ta din sympati seriöst och ignorera den uppenbara tonen av dryghet och sarkasm.

Tack för din sympati.

2011-01-31 @ 06:28:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0