Båtutflykt och middag :)

God morgon!

Igår morse började dagen med att jag gjorde en god gärning. En tant kom upp för trapporna och flåsade som bara den. Hon hade två matkassar i handen och en krycka. Att döma på andningen lät det som att nästa steg skulle bli hennes död.  Jag övertalade henne att låta mig ta hennes matkassar. Vi fick en trevlig vandring till översta våningen med en bra konversation som flöt på. Hon pratade på ungerska och jag på engelska, ingen av oss förstod den andra.

Under resten av dagen pluggade jag lite anatomi.¨

På kvällen var det dags för båtutflykt på Donau med alla veterinärer och medicinare.  Vi var cirka 600 studenter på två båtar som satt ihop.  Jag kom lite sent så jag hittade inte de norska tjejerna. Jag gick på båten och kände mig lite ensam.  De bjöds på champagne när man kom in i båten. Träffade sedan på Sunniva, som jag umgicks med mesta tiden på båten. Vi stod uppe på däck och pratade.





När det blev kallt gick vi in i båten till de andra norska studenterna, som hade ockuperat ett stort långbord.

 



På kvällen gick vi ut och åt en sen middag vid Oktogon. God middag med trevligt sällskap. Det är lite jobbigt att förstå norska bara, man får anstränga sig ordentligt. Fick sedan sällskap till skolan, och gick sen sista biten hem.


 
Nu måste jag iväg! Ha det bäst!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0